POČELO SUĐENJE BELIVUKOVOJ EKIPI Miloš Budimir postavlja pitanja svedoku okrivljenom Srđanu Laliću!
Foto: Alo.rs

Suđenje Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću i ostalima kojima se na teret stavljaju sedam ubistava, otmice, trgovina narkoticima, posedovanje oružja, a pojedinima i silovanje, nastavljeno je danas pred beogradskim Specijalnim sudom.

Svedoka okrivljenog Srđana Lalića danas će ispitivati optuženi Miloš Budimir.

Budimir: Prilikom prethodnoh suđenja ako ste čuli Lalić me je vređao, a ja ga nisam ni jednom jedinom rečju to uradio. Ja ne znam šta je on mislio da će da postigne. Ja vas pozivam sudija da me kaznite maksimalnom kaznom ako ga uvredim.

22. decembra si rekao da si video kada je tvoj drugar ubacivao u gepek, a onda da smo išli ispred njega. Kako si video, ako si išao ispred, šta je neko stavio u gepek. To je o onim kalašnjikovima što nisi video.  

Lalić: Prosto ću ti objasniti, oni to nisu tokom vožnje stavili, dok su vozila stajala. Obično se nešto u gepek ubacuje dok vozila stoje. Nisam siguran o kom slučaju se radi, zato i pitam. 

Budimir: To je kada je Miljković pitao za neko oružje iz Vojvodine. Pričamo o kalašnjikovima.

Lalić: Miljković i ja smo opservirali i kuću i dvorište, i mi smo krenuli prvi, kao čistač. Videli smo da je oružje stavljeno u gepek sa te pozicije gde smo bili.

Budimir: Nije mi bilo logično kako si video ako si bio ispred?

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading