OGLASILA SE ADVOKATICA BRAJANA VOLŠA: ''Nameravam da dobijem ovaj slučaj na sudu!''
Foto: Printscreen/Facebook

Brajan (47) je danas nešto posle osam sati ujutru po lokalnom vremenu sproveden u Okružni sud Kvinsi gde su pročitane nove optužnice koje mu se stavljaju na teret.

IMOVINA, NASLEĐIVANJE, RAZVOD... Ovo su neke od stvari koje je na internetu istraživao Brajan Volš pre prijave nestanka supruge

''Nameravam da dobijem ovaj slučaj na sudu, a ne u medijima, koji su već osudili gospodina Volša. Lako je optužiti krivično delo, a još lakše reći da je neko to delo počinio. Mnogo je teže dokazati, što ćemo videti da li će tužilaštvo moći'', rekla je Trejsi Majner.

Ona je dodala da slučaj protiv njenog klijenta za navodno ubistvo majke troje dece nije jak, prenosi Rojters.

''Po mom iskustvu, tamo gde, kao i ovde, tužilaštvo novinarima pušta takozvane dokaze pre nego što mi ih dostave, slučaj nije toliko jak'', rekla je Majner.

Tužilaštvo: Raskomadao telo i bacio ga

Brajan je u sudnicu ušao sa lisicama na rukama, a prema izveštajima reportera sa lica mesta, imao je isprazan izraz lica tokom čitavog postupka. Zadržan je u pritvoru bez mogućnosti kaucije.

Tužioci ga terete da je raskomadao telo svoje supruge pre nego što ga je bacio. Naveli su i da je sprovedeno DNK testiranje predmeta pronađenih u kontejneru za smeće, uključujući papuče, maramice i skafander.

''Umesto da zatraži razvod, veruje se da je Brajan Volš raskomadao Anu Volš i odbacio njeno telo'', rekao je državni tužilac tokom saslušanja.

OGLASILA SE ADVOKATICA BRAJANA VOLŠA: ''Nameravam da dobijem ovaj slučaj na sudu!''

Društvene mreže

 

Naveo je da su torbe sa Aninim stvarima, kao i sredstva za čišćenje bačeni u kontejner, ali i DNK ostaci.

Saopšteno je da su pretresom 10 kesa za smeće koje su bačene u Svampskotu pronađeni peškiri, tepisi, testera, deo ogrlice koju je Ana ranije nosila, dokaz o vakcinaciji protiv kovida 19.

Na Guglu pretraživao kako da se reši tela

Brajan Volš je navodno dan nakon Aninog nestanka izvršio brojne Gugl pretrage na aj-pedu svog sina koje su se bavile odbacivanjem tela, uključujući "Koliko dugo pre nego što telo počne da se oseća?" i "Rastavljanje i najbolji načini za odlaganje tela".

On je, u danima posle njenog nestanka, pretraživao i "koliko dugo DNK materijal može da opstane", "može li se identitet utvrditi preko polomljenog zuba", "kako očistiti drveni pod od krvi", i druge sumnjive pretrage.

Sledeće pojavljivanje pred sudom zakazano je za 9. februar.

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading