URADIO SAM STRAŠNU STVAR Marijin ubica uhapšen zbog pijanstva, pa šokirao policajce priznanjem
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Zločin je otkriven kada su porodica, prijatelji i Marijini poslodavci prijavili policiji njen nestanak pošto im se danima nije javljala. Patrola je odmah upućena na njenu adresu. Nažalost, otkrili su da je Marija danima bila mrtva.

- Policajci su provalili u stan i tamo ih je odmah dočekao neprijatan miris. Ubijena žena je ležala u lokvi krvi nasred stana. Oružje nije pronađeno, ali je imala brojne ubode po telu, a obdukcija je pokazala da je izbodena nožem - navode lokalni mediji, i dodaju da je telo već bilo u fazi raspadanja.

Istražitelji su pretresli stan i uzeli tragove sa lica mesta koji su ukazali na mogućeg ubicu.

- Pronađeni su DNK tragovu Stefana S. sa kojim se nesrećna žena poznavala - navode mediji.

Igrom slučaja, Stefana je policija u međuvremenu privela jer su ga zatekli pijanog na ulici, kada je odbio da im da lična dokumenta, pa čak i pokušao lažno da se predstavi. Šok je usledio već u policijskom automobilu.

„Pokušao je da zbuni policiju različitim verzijama svog imena. Ali na putu do stanice, verovatno ga je savest grizla i on je otkrio zastrašujuće priznanje. Čovek se već u autu otreznio i rekao policiji da je učinio strašnu stvar“, piše portal Blesk.

Muž sa detetom otputovao u Beograd

Marija D. je, kako saznajemo, sa suprugom i detetom živela u gradu Brno. Muž je sa maloletnim sinom za novogodišnje i božićne praznike otputovao u Beograd, dok je ona zbog posla ostala kod kuće. Kako mu se danima nije javljala, on je zabrinut obavestio policiju, nakon čega je i otkriven stravičan zločin.

Motiv ubistva zasad nije poznat. Češka policija je saopštila da se osim za ubistvo Stefan S. tereti i za falsifikovanje i zloupotrebu platnih kartica.

- On je od žrtve ukrao kreditnu karticu i koristio je u prodavnici. To je istovremeno i dokaz koji ga tereti za njeno ubistvo - navode iz policije.
Stefanu je određen pritvor u kome će, ukoliko se dokaže njegova krivica, dočekati kaznu koja prema lokalnom zakonu može da traje do 20 godina.
 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading