AMERIČKA POLICIJA PREBACILA POTRAGU ZA NESTALOM BEOGRAĐANKOM U VAŠINGTONU Isušen bazen i pretražen kanal pored kuće!
Foto: Printscreen/Foto: Instagram/printscreen

Kako prenose američki mediji isušen je bazen u njenoj kući, a pretražen je i obližnji potok. Ni jedan trag nije pronađen, te će potraga biti nastavljena u Vašingtonu.

Prema pisanju američkih medija, policija Kohaseta, mesta gde je Ana živela poslednjih godina sa suprugom i decom, nastaviće potragu za njom u Vašingtonu ka kojem se, navodno, u noći nestanka Ana uputila.

Muškarac (42) krijumčario migrante, pa dolijao! - Alo.rs

- Policija kaže da se potraga na terenu neće nastaviti osim ako policija ne dobije nove informacije koje to opravdavaju. Državna policija i detektivi policije Kohaset i dalje aktivno istražuju slučaj - prenose američki mediji.

Oni dodaju da je šef policije Kohaseta Vilijam Kvigli rekao da je policija istovremeno dobila izveštaje od njenog poslodavca iz Vašingtona, kao i od njenog muža "koji živi ovde u Kohasetu“.

Burne reakcije nakon obraćanja muža Ane koja je nestala u Americi: Zvuči kao da naručuje picu - Alo.rs

- Članovi porodice rekli su policiji da je trebalo da se odveze do aerodroma Logan u nedelju rano ujutru da odleti u Vašington, gde radi kao profesionalac za nekretnine i ima kuću u gradu. Policija je saopštila da nema dokaza da je Volše ušla u šetnju ili da se ukrcala na bilo koji let. Prema navodima policije, Ana je imala kartu za let 3. januara, ali je ranije pozvana zbog hitne pomoći na poslu - pišu američki mediji.

Policija je saopštila da je Anin mobilni telefon isključen od nedelje. Takođe nije imala kreditnu karticu ili aktivnost na društvenim mrežama. Policija kaže da nema naznaka da je ikada stigla u Logan, ali da je imala poteškoća da dobije informacije o letu zbog velikog broja kašnjenja.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading