VRAĆALI SA SLAVE KADA SU IH PREBILI Detalji napada na porodicu u Vranju
Dimitrije Nikolić

Nepoznato lice im se obratilo rečima "Šta me bre gledaš", a onda je usledio napad. Oca i sina trojica su udarala pesnicama i šutirala nogama po glavi i telu oborivši ih na zemlju. Majka je skočila na sina kako bi ga zaštitila od batina, dok su isti nastavili da ga šutiraju, a onda su iz vozila izašla još 4 lica koja su počela da ih šutiraju i udaraju. Ocu i sinu su konstatovane teške telesne povrede, prelom nosa i druge povrede po glavi i telu i oni su zadržani na daljem lečenju u ZC Vranje, saopštilo je OJT u Vranju.

Zahvaljujući snimku sa sigurnosnih kamera nakon što je OJT naložilo uviđaj lica mesta i da se izuzme video zapis sa obližnjeg lokala identifikovana su trojica od sedmorice napadača na porodicu. Određeno im zadržavanje do 48 sati zbog krivičnog dela teška telesna povreda i krivičnog dela nasilničko ponašanje.

Ulica Proleterskih brigada u Vranju nalazi se u donjem delu grada i spada u frekventnije saobraćajnice.

- Čuli smo jezivu buku, ječanje ispred zgrade, sve se desilo oko 2 sata posle ponoći, pričaju komšije iz zgrade, koji su u šoku zbog onoga što se desilo noćas nadomak stepeništa na ulazu u zgradu.

" Radi se o izuzetnoj porodici, vraćali su se sa slave kada su napadnuti. Zaista ne znam o čemu se radi, u pitanju je izuzetna porodica. Svi četvoro su bili kod prijatelja. Ne znam šta se desilo, mi smo u šoku. Majka je legla da zaštiti sina. Jezivo na stepeništvu su tragovi krvi, svi su u stresu. Otac i sin sa težim telesnim povredama i majka je zadobila povrede kada je pokušala da zaštiti sina, devojčica je u stresu", navode ljudi koji žive u zgradi.

Kako Kurir nezvanično saznaje otac porodice koja je napadnuta ispred zgrade u kojoj živi je glavni medicinski tehničar Doma zdravlja u Vranju.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading