KOMBI SA SEDAM PUTNIKA SLETEO S PUTA KOD NOVOG BEČEJA Poginuo vodoinstalater iz Bašaida!
Foto: Shutterstock

Ljubomir Milićev (62) iz Bašaida kod Kikinde, poginuo je jutros, nešto pre 7 časova, u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu između Novog Bečeja i Bašaida. Nesreća se dogodila kada je kombi putarac u kojem su se pored stradalog nalazila još šestorica radnika, sleteo sa puta. Oni su zbrinuti kikindskoj Opštoj bolnici, a dvojica su sa teškim telesnim povredama odmah transpotrovana u novosadski Klinički centar Vojvodine.

Saobraćajna nesreća dogodila se kada je kombi putarac prevozio radnike jedne građevinske firme, koji su se poslom zaputili u Srbobran. Međutim, kako se pretpostavlja, zbog kiše koja je jutros padala i blata na putu između Novog Bečeja i Bašaida, kombi je proklizao, sleteo sa puta i prevrtao se. Tom prilikom život je izgubio Ljubomir Milićev, vodoinstalater iz Bašaida koji je nedavno otišao u penziju, kažu meštani ovog sela za ,,Alo!”.

-Ljubomir je pre desetak dana otišao u penziju, a nakon toga zaposlio se u jednoj građevinskoj firmi. Ali, eto šta je sudbina. Svi smo u šoku-pričaju meštani Bašaida.

U trenutku nesreće, u kombiju su se nalazila ukupno sedmorica radnika. Na lice mesta stigla je policija i troje kola hitne pomoći. Šestorica povređenih radnika prevezena je u Opštu bolnicu u Kikindi.

- Primili smo šestoricu povređenih, svima je ukazana adekvatna medicinska pomoć. Trojica su primljena na inicijalno lečenje, imaju teške telesne povrede, a od njih su dvojica odmah transportovana u novosadski Klinički centar na dalje lečenje. Jedan ima teške povrede grusnog koša i kičmenog stuba, dok je drugi zadobio teže povrede glave. Za trećeg pacijenta sa teškim povredama još čekamo rezultate skenera, ima prelome noge, potkolenice. Ostala trojica povređenih radnika zbrinuti su i dijagnostikovane su im lakše telesne povrede i oni će biti pušteni na kućno lečenje - rekli su za ,,Alo!” u kikindskoj Opštoj bolnici.

Stradali Ljubomir iza sebe je ostavio suprugu.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading