TRI OSOBE POGINULE U DVE NESREĆE Izbegao policiju, pa se zakucao u banderu!
Foto:Printscreen/facebook

Bogdan A. (28) i Tamara M. (46) poginuli su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila kod Jagodine. Pre nesreće Bogdan je navodno izbegao saobraćajnu patrolu, a onda se pod punim gasom zakucao u banderu!

Tragedija se dogodila u noći između subote i nedelje, oko 3.50 sati, u naselju Trnava, na putu Kragujevac-Jagodina.

- Automobil se kretao iz pravca Jagodine ka Kragujevcu, kada je vozač „škode“ izgubio kontrolu i sleteo s puta. Tom prilikom udario je u banderu. Od siline udarca automobil je bio prepolovljen i smrskan. Na licu mesta poginuli su muškarac Bogdan A., koji je upravljao automobilom, i Tamara, koja je sedela na mestu suvozača - navodi izvor blizak istrazi, i dodaje stravične detalje:

TRI OSOBE POGINULE U DVE NESREĆE Izbegao policiju, pa se zakucao u banderu!

Foto: Facebook

 

- Koliko je udarac bio silovit, najbolje pokazuje to da je telo mladića pronađeno 60 metara od vozila, a navodno je proleteo kroz šoferšajbnu. Mladić je ispao i odleteo. Od zadobijenih povreda preminuli su na licu mesta. Tamara je ostala u vozilu, ali joj sigurnosni pojas nije pomogao - dodaje sagovornik.

Kolima sleteli u reku, devojka poginula

Devojka B. J. (26) iz Lajkovca je poginula, a muškarac M. M. (41) je povređen kada je iz nepoznatog razloga izgubio kontrolu nad vozilom i, nedaleko od Ljiga, sleteo s puta u reku!

Nesreća se dogodila oko 8.30 sati, u mestu Kadina Luka, najverovatnije usled neprilagođene brzine uslovima na putu, kao i velike kiše koja je padala tokom cele noći.

- Vozilo je uletelo u reku i prevrnulo se na krov. Nesrećna devojka, koja je sedela na mestu suvozača, poginula je na licu mesta. Lekari su mogli samo da konstatuju njenu smrt - navodi izvor blizak istrazi, i opisuje potresne scene:

- Na licu mesta bili su i vatrogasci, koji su morali da izvlače telo devojke. Sekli su vozilo koje je bilo potpuno uništeno. Nije poznato gde su se uputili kada je došlo do nesreće - tvrdi naš sagovornik.

Telo B. J. poslato je na Institut za sudsku medicinu zbog obdukcije, dok je vozaču M. M. uzeta krv kako bi se utvrdilo da li je bio pod uticajem alkohola.

- Vozač je već imao nekoliko saobraćajnih prekršaja iza sebe. Sumnja se da je reč o velikoj brzini, a da je put bio klizav zbog kiše, što je bilo dovoljno da dođe do najgoreg - kaže naš sagovornik.

 

Prema jednoj od verzija koja se juče mogla čuti, vozač se navodno pre nesreće nije zaustavio na znak policajca. Nešto kasnije u velikoj brzini proklizao je po putu i svom silinom se zakucao u električni stub!

Kako se saznaje, Bogdan nije koristio zaštitni pojas, a navodno je ranije kažnjavan zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

TRI OSOBE POGINULE U DVE NESREĆE Izbegao policiju, pa se zakucao u banderu!

Foto: Printscreen/instagram

 

Pijana pala s mosta u kanal!

Nesvakidašnja nesreća dogodila se u subotu u naselju Turija kod Srbobrana, kada je pijana žena E. T. sletela automobilom s mosta u kanal. Kako saznajemo, sa njom je u vozilu bila još jedna osoba, ali srećom niko nije povređen.

- Automobil je iz vode izvukao traktor, a alkotestiranjem je utvrđeno da je žena koja je bila za volanom bila pijana - navodi izvor. 

Na društvenim mrežama se rođaci, poznanici i prijatelji masovno opraštaju od Bogdana i Tamare. Za Bogdana kažu da je poreklom s Kosova i Metohije, dok je Tamara radila dugi niz godina kao fizioterapuet, a iza sebe je ostavila dvoje dece.

TRI OSOBE POGINULE U DVE NESREĆE Izbegao policiju, pa se zakucao u banderu!

Ilustracija foto:PU Novo Mesto

 

Autobusu otpao točak u toku vožnje!

Čudna nesreća dogodila se juče na auto-putu Beograd-Niš kada je autobusu iz Vranja otpao točak usred vožnje. Kako navode mediji, nezgoda se dogodila u blizini Smedereva. Srećom, povređenih nije bilo, jer je vozač uspeo da zaustavi vozilo. Zasad nije poznato šta je dovelo do toga da otpadne jedan od točkova.

- Srednju školu je završila u Zaječaru, a godinama je radila na brojnim kruzerima po celom svetu. Pre smrti radila je kao fizioterapeut i SPA menadžer u jednom poznatom hotelu u Vrnjačkoj Banji. Ima dvoje dece. Njeni roditelji i deca su van sebe od tuge - navodi jedan od prijatelja. 

TRI OSOBE POGINULE U DVE NESREĆE Izbegao policiju, pa se zakucao u banderu!

Foto: Foto: Printscreen Instagram 192_rs

 

BMW-om se nasadio na drvo!

Bizarna nesreća dogodila se juče i u Somboru, kada je vozač BMW-a izgubio kontrolu nad vozilom i usred grada udario u banderu i drvo. Srećom, u udesu nije bilo povređenih. Fotografija automobila, kojem je izlomljen prednji deo vozila, izazvala je burne komentare na društvenim mrežama: „Kako se vozi ovde po Somboru, ništa me ne čudi“, „Ko mu dade volan“...

 

„A bila si najveći borac! Prebrodila si uspešno velike životne nedaće i uspela u svemu i, sada kada je trebalo da uživaš, ti si otišla. Zašto, Tamarice? Zašto Bog uzima samo najbolje? Putuj sada na neko bolje mesto i nađi večni mir, neka te anđeli čuvaju i neka ti je večna slava, drugarice moja“, navodi se u jednoj od potresnih poruka na Tamarinom profilu.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading