VRAČARCI BI MOGLI DA OTKRIJU NOVE ZLOČINE? Među uhapšenima bivši muž starlete, predsednik BK Crvene Zvezde i bivši zadrugar
Foto: Youtube/Printscreen

Kriminalnu grupu koja je bila ogranak kavačkog klana predvodio je Nikola Vušović, a zbog povezanosti sa kavčanima, sumnja se da bi mogli da progovore o starim zločinima, ali i da otkriju neke nove.

Kako je saopšteno iz Tužilaštva za organizovani kriminal, privedeni su L.C, I.B, D.M, N.B, V.M, N.M, S. M, A.M, N.K, N.T, M.T, J.B, Đ. K, N. J, A.N, N.V. i D.N, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela i više krivičnih dela - teško ubistvo.

Među uhapšenima je i Nikola Kačarević, bivši muž starlete Tamare Đurić, kao i Marko Cvećanin, bivši Zadrugar, član Levijatana i bokser, ali i predsednik Bokserskog kluba Crvena zvezda, Vladan Miketić.

Kako saznajemo, pored Nikole Vušovića u bekstvu su Nikola Mileković , Nikola Filipović (sin Bože Crnogorca), Miloš Pavlović, Radivoje Jovanović, Rašo Ban, Ivan Biletić, Jovica Sovilj, Miloš Andrijević, Rajko Topić kao i Petar Jevtić.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading