BELIVUK UZIMAO PARE I ORUŽJE OD VUKOTIĆA Ovo je krtica koja je za miliona evra prevarila pokojnog šefa škaljaraca!
Foto: Alo.rs

Lalić je na prethodnom suđenju rekao da je Radulovića u vikendicu u Crnoj Gori namamio Pišta, koga je nazvao trojanskim konjem u škaljarskom klanu.

- Za to je dobio milion evra. Sa Radulovićem se družio i stekao njegovo poverenje, čak je tražio i da se okume. Kada ga je namamio u vikendicu, došli su Belivuk, Miljković i Nebojša Janković, kao i dva Crnogorca. Jedan je bio Miloš Radonjić. Namamili su i Damira Hodžića i Adisa Spahića, koji je tu slučajno završio jer nije bio pripadnik škaljarskog klana. Pišta ih je srdačno dočekao i poslužio ih pićem. Tada su uletela ova petorica i Hodžić je potegao pištolj. Janković ga je odmah usmrtio. Radulovića i Spahića su vezali i, kada su utvrdili da Spahić nije bitna karika, i njega su ubili. 

BELIVUK UZIMAO PARE I ORUŽJE OD VUKOTIĆA Ovo je krtica koja je za miliona evra prevarila pokojnog šefa škaljaraca!

Mile Radulović Kapetan/Foto: Vijesti

 

Svedok-okrivljeni je pred sudijom Specijalnog suda otkrio i da su Mila Radulovića držali u životu oko dva meseca i da su sa njegovog mobilnog telefona stupili u kontakt sa Veljkom Banovićem Votkom, ali i sa šefom "škaljaraca" Jovanom Vukotićem, koji je 8. septembra ubijen u naselju Šišli u Istanbulu, i to pred suprugom Mašom i ćerkom. 

- Preko Kapetanovog telefona pribavili su novčana sredstva i oružje - rekao je Lalić. 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading