MESAR PRIZNAO ZLOČINE Ova izjava sa suđenja šalje Belivukov klan na doživotnu robiju?!
Foto: Alo ilustracija M.J.

Ipak, zabeležena je jedna njegova izjava koja je, očigledno, većini promakla. Dok je pred sudijom Vinkom Berahom govorio o ubistvu Zdravka Radojevića, Miljković je tvrdio da su detalji iz optužnice o tom zločinu netačni, a potom  izgovorio rečenicu koja možda sve objašnjava. 

 - Njegova supruga kaže da je bacila telefon u reku. Zašto bi ona to uradila ako ne zna da je pripremao nešto? Hoćete da kažete da sam ja nagovorio njegovu ženu? Ja sam onda jači od Dejvida Koperfilda ako uspem sve to da postignem. Kažu da smo mu oteli kola. On je bio prijavljen na birou, išao sam s njim na biro. Kako može da ima kola od 200.000 evra ako je nezaposlen? Može i moja supruga da kaže da sam vlasnik Ušća, Beograda na vodi, ali nisam. Trebalo bi da kažem gde sam bio tih datuma, dam alibi, ali to mi ne pada na pamet. Znam jedno - da nisam nikoga ubijao u tom periodu, ali gde sam bio tih dana ne znam niti ću se baviti time. To zna tužilaštvo - rekao je Miljković.

MESAR PRIZNAO ZLOČINE Ova izjava sa suđenja šalje Belivukov klan na doživotnu robiju?!

Foto: Alo.rs

 

U ovom njegovom monologu, neki bi rekli, nešto je višak. Tako je, osoba koja nikada nikog nije ubila verovatno ne bi rekla da „u tom periodu“ nije ubijala, već bi jasno tvrdila da nikada nikog nije ubila.

Da li je ovom izjavom Miljković priznao zločine ili je samo reč o lapsusu - zasad prosudite sami. Sud će to svakako učiniti.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading