DETALJI MASOVNE TUČE U KIKINDI Delije stolicama i stolovima prebile obezbeđenje jer ih nisu pustili u kafić! (UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ)
PrintSrceen

Povređeni su nakon pregleda i dijagnostike u Opštoj bolnici pušteni kući. Među njima su i trojica radnika obezbeđenja, koje su napali navijači jednog fudbalskog kluba, pokušavajući da na silu uđu u kafić.

Prema nezvaničnim informacijama, napadači i izazivači tuče koja se dogodila ispred objekta navijači su „Crvene Zvezde“ iz Zrenjanina. Oni su bili u gostima kod Kikinđana i pokušavali su na silu da uđu u kafić. Očevici su sve zabeležili telefonima, na čijim snimcima se vidi tuča u kojoj su se koristili stolovi i stolice.

- Rulja je odjednom nagrnula na vrata lokala. Prvo su lupali siledžijski, hteli su na silu da uđu u kafić - kažu gosti lokala koji su se u tom trenutku zadesili unutar objekta, blizu ulaza.

- Kafić je bio prepun, mladi su bila unutra, šta bi se desilo da su ušli, pitamo se svi. Kad nisu pušteni, desila se tuča. Ne znamo šta su jedni drugima rekli. Samo smo u sledećem trenutku videli da su svi izašli ispred kafića i nastala je tuča između trojice radnika obezbeđenja i rulje koja je htela da uđe - kaže očevidac.

Policijska uprava u Kikindi izašla je na lice mesta, kao i kola Hitne pomoći. Kako smo saznali, niko od zbrinutih u bolnici nema teže telesne povrede i svi su pušteni na kućni oporavak.

- Pregledani su S.B. (39), koji je dovežen sa povredama glave i kolena, M.D. (41), takođe sa povredom glave i ramenog dela i V. M. (49), kojem je povređena glava i grudni koš. Sva trojica su zbrinuta i puštena na kućno lečenje - kažu u Opštoj bolnici.

Ostaje, međutim nejasno kako su sva trojica radnika obezbeđenja zadobila lakše telesne povrede, kada je na društvenim mrežama kružila fotografija jednog od povređenih, kojem je ušivena glava. Nezvanično saznajemo da je tu fotografiju mogao da napravi samo neko od zaposlenih u bolnici, što će biti predmet interne istrage i tema na sledećem kolegijumu.

U Policijskoj upravi Kikinda potvrdili su da se tuča dogodila ispred lokala oko dva sata posle ponoći, kao i da će protiv odgovornih biti podnete odgovarajuće krivične prijave.

DETALJI MASOVNE TUČE U KIKINDI Delije stolicama i stolovima prebile obezbeđenje jer ih nisu pustili u kafić! (UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ)

Foto: Alo.rs

 

- O svemu je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Kikindi - rečeno je za Alo! u policiji.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading