PROFESOR U TESLIĆU OSUMNJIČEN ZA SEKSUALNO UZNEMIRAVANJE UČENIKA Istraga bludničenja nad maloletnikom bez epiloga i nakon osam i po meseci
Foto: Printscreen

Okružno javno tužilaštvo u Doboju ni posle osam i po meseci nije okončalo istragu na osnovu prijave koja tereti bivšeg profesora Srednje škole „Nikola Tesla“ u Tesliću D.B. za seksualno uznemiravanje maloletnog učenika, a čini  se da je ceo slučaj od početka ograđen „zidom ćutanja“.

Ovaj stravičan slučaj policiji je prijavljen još u januaru ove godine. Kako je Aloonline ranije pisao, profesor je navodno seksualno iskorišćavao dečaka u više navrata, još dok je on pohađao osnovnu školu jer žive u blizini.

– U vezi dostavljenog izveštaja PS Teslić od 28.01.2022.godine o preduzetim merama i radnjama po prijavi za seksualno uznemiravanje maloletnog učenika od strane profesora S.Š.C. u Tesliću D.B., ovo Tužilaštvo vrši provere navoda prijave, prikuplja potrebne informacije i dokaze kako bi se mogla doneti odgovarajuća tužilačka odluka u predmetnom slučaju – saznajemo iz OJT Doboj.

Ceo tekst pročitajte na Aloonline.ba.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading