INSTRUKTORU JAHANJA OSUMNJIČENOM ZA SILOVNJE POZLILO Kaskader se branio ćutanjem, pa tražio lekara!
Foto: Enis Sadiku

Kako saznajemo, njemu je u pritvoru u policijskoj stanici pozililo, jer je šećerni bolesnik, koji treba da prima insulin.

- On ima otvorenu ranu na peti zbog šećerne bolesti. Njegovo lečenje je počelo kada prebačen u Centralni zatvor. Insulin je dobio kada je stigao u pritvor. Redovno ga previjaju i prima neophodne lekove koje mu je porodica donela. Posete su mu dozvoljene - navodi naš sagovornik blizak istrazi.

Njemu je prvo određeno zadržavanje od 48 sati u policijskoj stanici, a posle toga je prebačen u CZ.

INSTRUKTORU JAHANJA OSUMNJIČENOM ZA SILOVNJE POZLILO Kaskader se branio ćutanjem, pa tražio lekara!

Advokat Vilijam Paspalovski, Foto: Masanori Jošida

 

Njegov branilac Vilijam Paspalovski kaže da je pritvor određen bez osnova.

- Uložićemo žalbu na rešenje o određivanju prtivora. Biće ovo jako zanimljiv i veoma opasan slučaj. On je sve i svašta tamo potpisao, a ne vidi dobro - kaže izabrani advokat Vilijam Paspalovski.

zašto se trudnica polila benizinom - Alo.rs

Podsetimo, Miloš Đ. je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu zbog sumnje da je od 2010. do 2021. godine, izvršio krivična dela silovanje, silovanje u pokušaju, polno uznemiravanje i četiri krivična dela nedozvoljene polne radnje nad sedam polaznica njegove škole jahanja, od kojih je pet bilo maloletno u vreme izvršenja krivičnog dela.

Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, tačnije iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu u fazi istrage.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading