ODLOŽENO SUĐENJE DIREKTORU ZVEZDE: Terzić propustio pretres zbog sastanaka pred utakmicom u Turskoj!
FK Crvena zvezda

Današnje suđenje je odloženo zbog Terzićevog izostanka, a njegov branilac je sudu dostavio obaveštenje da Terzić zbog obaveznog prisustva kao generalni direktor FK Crvena Zvezda mora da prisustvuje sastancima u vezi sa utakmicom u Turskoj.

Sud je na prethodnom ročištu obustavio postupak protiv Terzića za krivično delo koje se tiče transfera fudbalera Vanje Grubača u FC Hamburger 1998. godine jer je nastupila zastarelost krivičnog gonjenja.

Suđenje mu se nastavlja za zloupotrebu položaja u vezi sa transferima fudbalera Srđana Stanića i Branislava Ivanovića.

On je optužen da je ranije, kao prvi čovek OFK Beograda, zloupotrebio položaj u vezi sa transferima fudbalera tog kluba.

Suđenje Terziću počelo je još 2010. godine i bilo je u završnoj fazi, mada nekoliko godina nije održavano jer je sud čekao odgovore po zamolnicama iz inostranstva, odnosno da putem međunarodne pravne pomoći stigne dokumentacija u vezi sa prodajom jednog fudbalera.

Terzić se tereti da je sa saradnicima, zloupotrebom položaja odgovornog lica, od prodaje tri fudbalera OFK „Beograd" inostranim fudbalskim klubovima protivpravno prisvajao novac.

U pitanju su transferi fudbalera Stanića i Ivanovića, navodno „teški" više miliona evra.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading