LIPTI KRV, OTVORENA LOBANJA Jezivi detalji zastrašujućeg nasilja u BG tržnom centru (FOTO)
Instagram/192.rs

Jedan mladić teško je povređen nakon brutalne tuče ispred jednog restorana u poznatom beogradskom tržnom centru na Čukarici.

Prema rečima svedoka, mladić je pao na pod nakon što je zadobio nekoliko snažnih udaraca u glavu i momentalno se pojavila lokva krvi u kojoj je ležao!

"Pretukli su momka u tržnom centru na Čukarici izvesni ljudi ispred svih nas sa decom. Dečku lipti krv iz glave pozadi", stoji u potresnom svedočanstvu sa lica mesta.

"Samo odjednom u sred one gužve i roditelja sa decom, počeo je jedan od dvojice prolaznika da ga udara pesnicama više puta da je tako snažno pao kao sveća i udario potiljak. Samo se raširila lokva krvi i on je ležao par minuta a onda je hteo da ide", nastavlja svedok.

"Nismo gledali kuda su otišli, bar ja nego odmah zvala hitnu dok pokušavam da zaustavim momka koji bi da ide sa otvorenom lobanjom", navodi se izjava svedoka stravičnog događaja pred mnogobrojim svedocima, malom decom pre svega.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

 

Iz Hitne pomoći su potvrdili da je momak povređen u napadu u tržnom centru i da je prevezen u Urgentni centar, ne navodeći detalje povreda. Istraga je u toku.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading