BRUTALAN ZLOČIN U PARKU U KRALJEVU Nožem iskasapio mladića zbog piva!
Printscreen

Milan T. (24) uhapšen je zbog sumnje da je u noći između četvrtka i petka nožem ubio Strahinju M. (23) na igralištu u naselju Moše Pijade u Kraljevu, i to zbog limenke piva!

Zločin se dogodio oko 1.30 sati, kada je osumnjičeni stigao u park u kom su već bili Strahinja, njegov mlađi brat Nikola sa još jednim drugom.

- Ubijeni Strahinja po povratku sa posla našao se sa bratom i drugom. Oni su  pričali i ispijali po konzervu piva kada im je najednom prišao osumnjičeni, koji je navodno već bio pijan. On je započeo razgovor s grupom mladića, a zatim je zahtevao da i njemu daju limenku piva. Momci su pokušavali da mu objasne da su kupili samo po jedno za svakoga i da nemaju da mu daju, ali uzalud - navodi izvor.

 

Tragična sudbina porodice žrtve:

Poginula mu ćerka od 17 meseci!

 

Kako saznajemo, Strahinji je 24. decembra prošle godine ćerkica stara 17 meseci pala sa prozora drugog sprata zgrade u Ulici oktobarskih žrtava. Ona je prebačena u bolnicu, ali je dva dana kasnije preminula u bolnici u Kragujevcu. Kraj prozora je tada bio kauč na koji se beba popepa i tako pala kroz otvoren prozor. Posle tragedije, majka devojčice ostavila je dirljivu poruku na društvenim mrežama.

„Znate, od kada sam rodila Kasiju, uvek sam se zahvaljivala Bogu. Koliko je nestvarna, koliko je najbolja na celom svetu. Stalno bih plakala od sreće jer prosto ne mogu da verujem kakvog anđela sam rodila. Anđelima nije mesto ovde. Hvala svima na porukama, na molitvama, na apsolutno svemu. Moj anđeo je sada na nekom boljem mestu“, napisala je majka devojčice na Instagramu.

Kako se sumnja, osumnjičeni je potom silom zgrabio limenku piva i počeo da pije.

- Na to su verbalno reagovali momci, pitajući ga da li je normalan i šta to radi. Tada je izbila svađa. Osumnjičeni je ubrzo izvukao nož i zario ga Strahinji u grudi. U sledećem trenutku se okrenuo i počeo da beži. Za to vreme Strahinja je prebačen u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu, gde je preminuo u tri sata posle ponoći na hirurškom odeljenju - dodaje naš sagovornik.

U međuvremenu, policija je pronašla osumnjičenog. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu na saslušanje. Istragom je utvrđeno da se osumnjičeni za ubistvo i žrtva ne poznaju.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading