PREKINULA JE VEZU NE OSTAVIVŠI PODATKE Oglasili se iz DZ Lazarevac povodom slučaja žene koja je zakopala majku u dvorištu
Foto: Youtube/Printscreen

Povodom teksta u pojedinim dnevnim listovima o neizlasku ekipe Službe hitne pomoći Doma zdravlja Lazarevac na poziv ćerke sad pokojne MK, iz ove Službe kažu da je jedini poziv od navedene primljen 17. jula u 16 časova.

– Dana 17.7.2022.u 16 sati primljen je poziv za dolazak kod M. K. iz sela Leskovac opština Lazarevac. Zvala je njena ćerka i navela da je razlog za poziv kašalj njene majke.

SAMA ISKOPALA RUPU, UVIJENU U ČARŠAF ODVUKLA MAJKU DO RAKE I ZAKOPALA JE Evo šta je sve ćerka pokojne žene do detalja ispričala policiji!

Dežurna doktorka je tom prilikom objasnila da je potrebno da se pacijentkinja doveze u Dom zdravlja na snimanje RTG pluća, ali nije do kraja dovršila razgovor jer je ćerka pacijentkinje prekinula vezu, ne ostavivši podatke, adresu i ne saslušavši predlog doktorke da će uputiti sanitetsko vozilo po pacijentkinju.

Nažalost, nekoliko dana posle ovog poziva, došlo je do smrtnog ishoda M.K. i ostalih pratećih događaja koji su bili tema pisanja medija. Napominjemo da je ovo bio jedini poziv koji je u vezi pokojne MK bio upućen našoj službi” kažu u Domu zdravlja Lazarevac.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading