MUŽU ZABILA NOŽ U GRUDI! Drama u Velikoj Moštanici
Foto: Dejan Briza

Lola G. J. (48) uhapšena je u utorak uveče zbog sumnje da je pokušala da ubije svoga nevenčanog supruga M. N. (43). Prema rečima komšija, ona je dugo trpela maltretiranje i nakon jedne od brojnih svađa zgrabila je kuhinjski nož i njime ubola supruga u grudi.

Ova porodična drama odigrala se oko 23.30 sati u kući u Velikoj Moštanici. M. N. je u svesnom i komunikativnom stanju kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar, gde su mi konstatovali povrede plućnog krila.

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

MUŽU ZABILA NOŽ U GRUDI! Drama u Velikoj Moštanici

Foto: Dejan Briza

 

Kako saznajemo, supružnici su i ranije imali mnogo nesuglasica u kojima je intervenisala policija. Prema rečima komšija, žena je više puta ostavljala supruga, ali mu se uvek vraćala nakon ubeđivanja i uveravanja da će se on promeniti.

Meštani Moštanice objašnjavaju da Lola i njen suprug žive zajedno s njegovim ocem, dok njegov brat pokušava da završi kuću u istom dvorištu.

- Lola jedina ima stalni posao i privređuje. Radi tu u Moštanici. Uvek je ljubazna, čak i kada je imala probleme. Znam da ga je često ostavljala, valjda jer je bio ljubomoran i pravio joj je scene. Ona mu se vraćala, govorila je da ga voli. I nedavno je bio jedan incident. On joj je obećao da će se promeniti, a sada čujemo da ga je izbola - rekla je njihova poznanica.

Ona je dodala da je Lola rođena u Mladenovcu, a o njenom mužu, deveru i svekru nije želela da priča.

- Žena je stvarno dosta trpela. Koliko sam čula, on je ponovo imao ispade i nasrnuo je na nju, a ona je zgrabila nož. Tako se priča - rekla je ova komšinica.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading