IMAO JE PROBLEME Tinejdžer koji se obesio u Vladičinom Hanu upao u dugove, veče pre samoubistva je ukrao kola
Foto: privatna arhiva

Mladi glumac iz Vladičinog Hana M.M. (17) izvršio je samoubistvo vešanjem u utorak posle podne. Kako je juče moglo da se čuje, mladić je došao iz škole, otišao je u dvorište iza porodične kuće i sebi presudio. Beživotno telo, navodno, pronašla je majka. Svi u Vladičinom Hanu su šokirani zbog ove tragedije, a brojni ljudi sa kojima smo razgovarali nikako ne mogu da proniknu u to šta je momka nateralo na ovakav korak.

UGLEDNA PORODICA

– Dečko je iz ugledne porodice. Bio je vedar i duhovit. Glumio je u dečjem pozorištu “Crvenkapa”, išao je u tehničku školu, bio je voljen u društvu. Svi čudom ne možemo da se načudimo – navodi izvor našeg lista.

Prema rečima našeg sagovornika, porodicu mladića svi znaju u tom gradu.

– Vladičin Han nije veliko mesto. Svi se znamo. Majka mu radi na ozbiljnom mestu u opštini, a otac mu je tamo na važnoj poziciji. Stariji brat je završio Saobraćajni fakultet u Beogradu – objašnjava izvor našeg lista.

DA LI JE, IPAK, BILO PROBLEMA

Iako to niko ne želi da potvrdi, među žiteljima ovog grada pronela se priča da je mladić upao u probleme.

– Imao je problema sa devojkom, majka mu je bolesna. Nije bio psihički stabilan, pa je ušao u dugove, dosta je krao. Veče pre samoubistva ukrao je kola, koja je iste večeri slupao – rekao je jedan sagovornik za naš list.

Ono što je dodatno uznemirilo sve je i njegova poslednja objava na društvenim mrežama.

– Njegova poslednja objava na Instagramu bio je status koji je glasio: “Kako je samo lep ovaj svet” – navodi naš sagovornik.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading