EVO KAKO JE UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA POKUŠAJ UBISTVA NA PALILULI Povređeni i dalje u bolnici, stanje je kritično
Rina

Beogradska policija nakon potrage uhapsila je Srđana D. (40) , zbog sumnje da je u zgradi na Slanačkom putu nožem izbo Slobodana I. (44) , i to u stanu njegove poznanice V.K. (37) u beogradskom naselju Palilula.

- Inspektori su nakon dojave o pokušaju ubistva muškarca dobili informaciju da je napadač pobegao i da se krije u jednom stanu na Paliluli. Po nalogu sudije policija je ušla u njega i tu zatekla osumnjičenog. Srđan je imao povrede po rukama i glavi. 

Za ženom koja je bila pored Srđana D. raspisana je potraga zbog učestvovanja u krađi. Ona je nakon saslušanja puštena iz policije, dok je njen poznanik ostao u pritvoru.

Podsećanja radi, sinoć oko 23 sata u zgradi u Ulici Slanački put kod broja 78. bez svesti i sa 4 ubodne rane u grudnom košu nađen je Slobodan I. On je u teškom stanju primljen u bolnicu. Lekari su mu konstatovali i povrede na glavi kao i dva polomljena rebra.

- Inspektori su obavili razgovor sa izbodenim Slobodanom koji je rekao ko ga je napao, ali ne i zbog čega. Uhapšeni će sutra biti priveden u Tužilaštvo - dodaje izvor.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading