SIN PREBIO MAJKU KOJA SE TEK VRATILA SA PUTA Novi detalji porodičnog nasilja na Zvezdari: Ovako stravične povrde nije mogla sama sebi da nanese
Alo!/ Nenad Vujanović

Beogradska policija uhapsila je A. J. (28), osumnjičenog da je na Zvezdari pretukao svoju majku advokaticu J. J. (63), koja je s teškim povredama prebačena u Urgentni centar u Beogradu. Stravično nasilje u porodici dogodilo se u sredu u stanu u kome žive, blizu centra grada.

- Povređena žena se vratila se s puta, a u stanu ju je sačekao sin, koji je počeo da se svađa sa njom. Mladić je, navodno, majku zaključao u stanu i tukao je rukama i nogama. Policiju je pozvao njegov otac, koga je A. J. takođe udario - kaže izvor iz istrage:

"Majka u početku nije želela da svedoči protiv sina i rekla je policajcima da se sama povredila, ali je prebačena u bolnicu i ustanovljeno je da stravične povrede nije mogla sama sebi da nanese. Ona je u teškom stanju na odeljenju neurohirurgije i operisana je."

Kada je policija došla u stan na Zvezdari, mladić je navodno bio u svojoj sobi i pravio se da spava.

- On je inspektorima sve vreme ponavljao da je celog dana spavao u svojoj sobi i da majku nije ni pipnuo. Njemu je posle hapšenja određeno zadržavanje do 48 sati i biće ispitan u Prvom osnovnom tužilaštvu - rekao je izvor.

Policija do sad nije iz ove porodice imala prijave za nasilje u porodici.

- Međutim, A. J. je ranije osuđivan zbog posedovanja narkotika - kaže izvor.

Komšije sa Zvezdare potvrdile su da su u četvrtak videle policijska kola ispred zgrade, ali kažu da ne znaju zbog čega su inspektori bili tu.

- Ovde, navodno, ima stanara koji imaju problema sa narkoticima, mislili smo da je zbog toga. Buku nismo čuli, a generalno se ovde komšije ne poznaju i ne druže - navele su komšije:

"Iznenađeni smo time što se dogodilo, komšinicu poznajemo samo kao advokaticu, a njenog sina ne znamo. Navodno, ona ima dvoje dece."

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Roko

19.03.2022 14:08

Mora da je crnogorka jer su one poznate da stite sinove nasilnike to sam doziveo i video!!!