KRIMOSI SE SVETILI NA DEČJEM ROĐENDANU Otkrivena pozadina preksinoćne pucnjave na lokal pun gostiju u Obrenovcu
Foto: Alo.rs

Osveta kriminalaca? Policija traga za osobom koja je iz automobila pucala na goste bara u Obrenovcu čiji je vlasnik poznati pevač Džef Hrustić! Sumnja se da su na meti bila braća Aleksandar i Saša F. koji su organizovali dečji rođendan i koji su navodno odranije poznati policiji, saznaje Alo! 

Incident se dogodio u sredu uveče oko 20. 30 sati, u samom centru Obrenovca ispred koktel-bara „Džef“, koji se nalazi između osnovne i tehničke škole. Nepoznata osoba je projurila automobilom i ispalila više hitaca u lokal u kojem se slavio dečji rođendan. Policija traga za drskim napadačem, a u pucnjavi je povređen Aleksandar F., koji je organizovao slavlje.

KRIMOSI SE SVETILI NA DEČJEM ROĐENDANU Otkrivena pozadina preksinoćne pucnjave na lokal pun gostiju u Obrenovcu

Foto: Alo.rs

Džef Hrustić foto: Youtbe Printscreen

- Čulo se nekoliko pucnjeva, a zatim je staklo na izlogu popucalo. Aleksandar F. je zadobio posekotine po vratu. Sumnja se da je reč o osveti kriminalaca, jer su Aleksandar i njegov brat Saša odranije poznati policiji. Čak su i njihovi roditelji poznati po tome. Jednom od braće je nedavno zapaljen automobil, zbog čega se i sumnja da su obojica ili jedan od njih u sukobu sa lokalnim kriminalcem koji im se mesecima sveti - navodi izvor blizak istrazi, i dodaje da je Aleksandrov brat Saša čak promenio prezime, ali da nije poznato iz kog razloga.

KRIMOSI SE SVETILI NA DEČJEM ROĐENDANU Otkrivena pozadina preksinoćne pucnjave na lokal pun gostiju u Obrenovcu

Foto: Alo.rs

Rupe na lokalu

Aleksandar: Ne znam zašto nam ovo rade!

Aleksandar F. je ispričao za medije da je uoči same pucnjave stajao na vratima lokala i da je snimao goste. Rekao je da su se veselili i da je sve bilo u redu, a da su se zatim čuli pucnji.

- Skočio sam preko roditelja i oborio ih na zemlju da ih zaštitim. Prava sreća je da niko nije povređen. Staklo mi je poseklo teme. Mi smo čestita i poštena porodica i ne znam zašto nam neko na ovaj način ugrožava živote.  Slavili smo rođendan moje bratanice - kazao je Aleksandar F., a njegov brat Saša je ispričao da je došao iz inostranstva da proslavi rođendan detetu iz prvog braka:

- Povukao sam ćerku dole na pod! A kad je prošla pucnjava, otvorili smo šampanjac - kazao je Saša.

Kako saznajemo, u koktel-baru se u trenutku pucnjave nalazilo desetak gostiju koji su bili preplašeni.

- Automobil se zaustavio preko puta, na ležećem policajcu i ispalio osam metaka, a zatim je projurio dalje niz ulicu. Gosti su počeli da vrište i paniče. Polegali su na pod jedni preko drugih. Rupe od metaka su bile na sve strane. Najpre se sumnjalo da je reč o vozilu stranih tablica, međutim, ta informacija je demantovana. Vlasnik Džef Hrustić je čak snimao veselje i prenosio na mrežama i ništa nije ukazivalo na napad. Policija je ubrzo stigla na lice mesta i blokirala ceo kvart - tvrdi naš sagovornik.

Kako saznajemo, u lokalu su se nalazila i deca, pa samo pukom srećom niko od njih nije povređen. Utvrđuju se okolnosti napada, a zasad nije poznat identitet napadača.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading