OSUMNJIČEN DA JE SILOVAO POZNANIKA Celo Prokuplje priča o HORORU u napuštenoj školi, istina se saznala kad se žrtva poverila prijatelju
Alo! Dejan Briza

Istraga je u toku, a za situaciju se čulo kada se oštećeni poverio prijatelju, koji je slučaj prijavio policiji.

-Tužilaštvu je prijavljen događaj i istraga je u toku. Lice koje se sumnjiči je uhapšeno i određen mu je pritvor i to je sve za sada što možemo da vam kažemo - potvrđeno je u Višem tužilaštvu u Prokuplju.

Prema nezvaničnim saznanjima sve se dogodilo u selu u kojem obojica žive. Bili su u alkoholisanom stanju, jer su prethodno pili u kafani u Prokuplju, a zatim su se zajedno vratili u selo.

NE ŽELIMO JOŠ JEDNOG MALČANSKOG BERBERINA MEĐU NAMA Panika u Belotiću otkako je osumnjičeni za silovanje devojčice (12) na slobodi

Tu je osumnjičeni odvukao oštećenog u napuštenu seosku školu i silovao ga. Sve okolnosti nisu baš razjašnjene za sada, ali se oštećeni kasnije poverio prijatelju, te je ovaj slučaj prijavio policiji, koja je odmah uhapsila osumnjičenog.

Inače, osumnjičeni je višestruki povratnik u vršenju krivičnih dela, koji je između ostalog ranije bio u zatvoru zbog pokušaja silovanja.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading