NE MOGU DA SE ZABORAVE Ovo su top 5 hapšenja  u godini na izmaku
Foto: ATA Images

Miroslav Aleksić, Veljko Belivuk, Lazar Galić, Nikola Džonić i Dijana Hrkalović su nesumnjivo pet najzvučnijih imena koja su se našla iza rešetaka u 2021. godini. 

Uhapšen Miroslav Mika Aleksić!

Samozvanom profesoru glume 16. januara stavljene su lisice zbog sumnje da je u svojoj školi seksualno napastvovao pet svojih učenica, od kojih su dve u vreme počinjenih dela bile maloletne.

NE MOGU DA SE ZABORAVE Ovo su top 5 hapšenja  u godini na izmaku

TANJUG

 

Hapšenju je prethodila ispovest glumice Milene Radulović, koja je ispričala da ju je Aleksić, dok je bila maloletna silovao i da se to dogodilo više puta. Suđenje je u toku, a Aleksić je u međuvremenu pušten iz pritvora uz nanogicu.

Dolijali Velja Nevolja i Mesar!

Veljko Belivuk, Marko Miljković i još 15 osoba uhapšeni su 4. februara zbog zverskih ubistava, otmice, trgovine drogom i silovanja.  Ubrzo nakon hapšenja u Ritopeku je otkrivena kuća u kojoj su svoje žrtve ubijali, a potom tela mleli u mašini za meso i bacali u Dunav.

Vozač ubio malog Stefana!

Stefan Balić (9) iz Beograda poginuo je u julu, kada ga je na pešačkom prelazu na Karaburmi, zajedno sa bratom i ocem kolima pokosio Lazar Galić (38). Bahati vozač je posle nesreće pobegao. Građani su posle tragedije organizovali proteste jer je sudija vozaču ukinula pritvor koji mu je kasnije ponovo određen.

Rođak masakrirao Đokiće iz Aleksinca!

Goran (57), Gordana (56) i Lidija (25) svirepo su ubijeni u noći između 26. i 27. septembra u selu Moravac. Za ovo monstruozno ubistvo tereti se njihov rođak Nikola Džonić (59). Sumnja se da ih je najpre oteo Đokiće, a zatim ih hladnokrvno ubio hicima iz pištolja, pa njihova tela spalio u jami.

Dijana Hrkalović uhapšena zbog „ubistva na šinama“!

Bivša državna sekretarka MUP Novu godinu će dočekati iza brave. Ona je uhapšena u oktobru, pa puštena na slobodu, a onda opet pritvorena nakon što je Tužilaštvo podnelo optužni predlog protiv nje zbog trgovine uticajem. Sumnja se da je štitila Veljka Belivuka i bosanskog kriminalca Darka Eleza, zbog čega je tužilaštvo zatražilo od suda da je kazni sa pet godina robije!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading