ZONE I BJELO "Bilo je alkohola, verovatno i narkotika!" Šta se desilo uoči napada Bjelogrlića na Antonijevića? Glumica vikala: I ja bih ga ubila!
Alo/printscreen

Incident se dogodio oko 4 sata ujutru u niškom hotelu "Ambasador", a Bjelogrliću je određen pritvor do 48 sati.

"Prvi kontakt je bio kada me je udario pesnicom. To najgore barabe mogu da urade. Vežbao je očigledno sa navijačima. Opsovao mi je Daru, majku, rekao 'ubiću te', 'šta ti mene provociraš'", tvrdi  Gaga Antonijević i dodaje da je sa Bjelorglićem bila glumica Katarina Radivojević.

"Oni su bili zajedno, bio je tu i Neša koji je vlasnik biokskopa Roda. Pritrčala jei rekla nemoj, i ja bih ga ubila", ispričao je reditelj.

Inače, spekulisalo se da je glumica ljuta na Antonijevića jer je nema u drugoj sezoni serije "Ubice mog oca", kao i da je te večeri kada se napad dogodio ohrabrivala Bjelogrlića na takav čin.

"Ja nisam sa njom posle druge sezone u kontaktu. Nisam je video u međuvremenu. Izgleda da su dosta popili, kako javljaju bilo je i nekih narkotika. Znam da me Dragan Bjelogrlić ne voli, otkrio sam njegovu korupcionašku aferu".

I ranije se u javnosti često spekulisalo da glumica ima sklonost ka uživanju narkotika.

Iako je bila očevidac, za medije Katarina skandal Dragana Bjelogrlića nije detaljno komentarisala, kao što nije ni stala u odbranu svog kolege i prijatelja.

- Pričamo o filmu, a ne o skandalima - ovo je sve što je rekla glumica na pitanje o napadu Dragana Bjelogrlića na reditelja Predraga Antonijevića.

Činjenica da Katarina Radivojević pravi društvo Draganu Bjelogrliću u hotelu u četiri ujutru, mnogima je privukla pažnju i navela ih da se podsete nekadašnjih govorkanja da veliko prijateljstvo Radivojevićeve i Bjelogrlića ipak nije samo prijateljstvo.

Kakva je uloga Katarine Radivojević u životu Dragana Bjelogrlića?

Pre nekoliko meseci je Vojislav Šešelj naveo detalje o navodnoj aferi vladike Grigorije i glumice Katarine Radivojević.

- Oni su se upoznali u manastiru Žitomislić 2005. godine i ona je tu recitovala i dopala se Grigoriju. To ga je skupo koštalo jer je finansirao nju, ali novcem crkve. Poslao je da stekne svetsku slavu, ali ona to nije uspela. Uspela je da snimi samo nekoliko serija. Spiskala je ogrome pare u Holivudu i po Americi. Ona je obećala da će me tužiti za ove tvrdnje. Jedva čekam da me tuži - rekao je Šešelj.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Sneza D

24.08.2021 20:52

I ova ocvala alkoholicarka, sta reci

ljuba

24.08.2021 21:15

Katarina nije tajna da uživa u kokainu, i ima ličnog dostavljaća. Obični nikogoviči koji samo gledaju gde da se ogrebu.

Lis

24.08.2021 21:28

Ta profesija. Upišeš se sa 15 godina kreveljiš i postaneš alkos, narkoman, ne moralan, silovatelj, promuskuitetna i kao popularan. Stvarno nisam za moga života video uzornog ili uzornu.

Zoran

24.08.2021 21:51

Ova mi.je postala odvratna nakon podrske i.reci zrtvi.nasilja "ja bih ga ubila". Sramota da se tu predstavljaju glumicom a znamo.je samo.po.eksplicitnim seksi.scenama mada ni.tu.nema sta ni.da pokaze.