Hristina Jerotić
Marko Đoković
Hristina Jerotić

Marko Đoković

Hristina Jerotić, Foto: Marko Đoković

U velikom finalu izbora za mis Srbije za 2017. godinu učestvovalo je 20 devojaka. Izbor je potom sužen na deset, pa na šest najlepših, da bi se došlo do najuzbudljivijeg dela - proglašenja najlepše devojke u Srbiji!

Laskavu titulu mis Srbije ponela je Ivana Trišić, dok su čitaoci portala „Alo!” izglasali najlepšu devojku po njihovom mišljenu.

Radi se o Hristini Jertović, koja dolazi iz Beograda.

- Presrećna sam i zahvalna svima koji su glasali za mene. Čast mi je bila što sam dobila priliku da budem deo izbora za mis Srbije. Imala sam priliku da za vaš list pre nekoliko nedelja otkrijem da je moj motiv za uspeh bilo obećanje dato pokojnoj mami da ću se boriti za najlepšu Srpkinju. Obećanje sam ispunila i nadam se da je ponosna na mene - kaže Hristina za „Alo!” i otkriva da joj je oduvek bila velika želja da se nađe na stranama naših novina.

Hristina Jerotić

Marko Đoković

Hristina Jerotić, Foto: Marko Đoković

- Zanimljiva je situacija da sam se pre dva dana setila scene iz detinjstva kada je izašao prvi broj „Alo!” novina, kada sam pomislila: „Bože, kako bih ja volela da budem u tim novinama.“ I tako je sada još jedna dečja želja ispunjena - kaže Hristina, koja priznaje da je prezadovoljna zbog laskave titule koju je dobila.

- Najveća podrška tokom celog takmičenja bio je moj dečko, kao i porodica i prijatelji. Sada kada je sve prošlo, vraćam se školskim obavezama, jer moram da nadoknadim sve što sam propustila. U slučaju da se pojavi neka primamljiva ponuda, morala bih dobro da razmislim o tome - kaže Hristina i otkriva da joj je top model Sindi Kraford najveća inspiracija i uzor.

- Ona je bila toliko istrajna i uporna da postigne to što je danas ostala. Uspešan i ostvaren model, a što je još važnije od toga, ostvarena je i kao porodična žena - kaže Jerotićeva i priznaje da je njen dečko neko ko joj je velika podrška i oslonac.

- Nisam preterano zaljubljive prirode. Veoma sam probirljiva, ali se pojavio neko ko mi u potpunosti odgovara. S druge strane, još sam mlada da bih ozbiljno pričala na temu kako izgleda idealan muškarac, ali mogu da kažem da je to čovek koji mora da bude odlučan, da zna šta želi, da čvrsto stoji iza svojih postupaka i osećanja - kaže Hristina za „Alo!”.

Ko je nova mis Srbije?

Mis Srbije

M. Jošida

Mis Srbije, Foto: M. Jošida
 

Ivana Trišić, koja je sinoć ponela laskavu titulu mis Srbije za 2017 godinu, trenutno je na završnoj godini Prvnog fakulteta u Beogradu. Želi da postane advokat u oblasti međunarodnog prava kako bi ispunila zavet koji je dala svojoj pokojnoj mami. Uzor joj je Irina Šajk, jer želi da postane svetski model i da se kao i ona bavi humanitarnim radom. Divi se Moniki Beluči zbog njene ženstvenosti i klasične lepote. „Čini dobro drugima i to će ti se vratiti”, to je njen moto.

 

 

Tagovi

Komentari (4)

x

12.10.2017 07:36

Srećom nije izašla u crnoj hronici pošto kaže da je maštala da bude u novinama.

X2

12.10.2017 11:21

@x - Kako zanimljiv komentar,nemam reci. Sacuvaj me Boze kakvih "ljudi" ovde ima

X3

12.10.2017 13:38

@x - @X2 ti ne znaš za crni humor.

mile

12.10.2017 09:35

Mala ko zarezac!