Robert De Niro
Profimedia.rs
Džek Nikolson

Profimedia

Džek Nikolson, Foto: Profimedia

Prema pisanju američke štampe, glumci Robert de Niro i Džek Nikolson zainteresovani su za šestosobni dupleks apartman sa četiri kupatila na Park aveniji u Njujorku, piše Politika.

Kako je list podsetio, bivša Jugoslavija je širom sveta imala 123 diplomatsko - konzularna predstavništva, rezidencije i stana, a do sada su po Aneksu B Ugovora o pitanjima sukcesije podeljene 72 nekretnine.Srbija je dobila 30, Hrvatska 18, Slovenija i Bosna i Hercegovina po 10, a Makedonija četiri objekta.

Generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Srbije Veljko Odalović kazao je za Politiku da tačan datum održavanja 19. sastanka Mešovitog komiteta za raspodelu diplomatske i konzularne imovine bivše SFRJ još nije utvrdjen, ali da je bilo ideja da se skup održi krajem aprila ili sredinom maja.

List piše da bi beogradski sastanak trebalo da "pogura" prodaju pet najvrednijih objekata u Nujorku, Tokiju, Bernu i Bonu, čija vrednost se procenjuje na 70 miliona dolara.

Na sastanku u Beogradu trebalo bi da se razgovara i o objektima i zemljištu u Adis Abebi, Nju Delhiju i Moskvi oko kojih postoje sporenja, zato što slovenačko Ministarstvo spoljnih poslova tvrdi da imovina u Indiji i Rusiji ne može pripasti isključivo Srbiji.

Komentari (2)

Masa

01.04.2017 01:31

Ovaj odvratniDe Niro celo leto je pljuvao Srbe po Sarejevu i urgirao da muslimani u Americi glasaju za Hilarui OLOS OLOSKI

Aha ha

01.04.2017 19:28

Ode Juga i ostala je narodu samo tuga. Ovi politički amateri dobri su samo trgovci.