Marko i Divna
Ana Paunković
Marko i Divna

Ana Paunković

Marko i Divna , Foto: Ana Paunković

Iako je Marko Kocić, učesnik rijalitija “Zadruga”, u nekoliko navrata istakao da mu se Maca Diskrecija ne dopada i da sa starletom iz Tuzle ne bi prevario nevenčanu suprugu Divnu Milanović, njegov komšija Žika iz sela Dubnice ipak misli drugačije.

Komšija Žika

Screenshot

Komšija Žika, Foto: Screenshot

- Marko laže kada kaže da ne bi želeo da bude sa Macom. Ona je baš lepa i simpatična i nadam se da će biti nešto između njih, a čuo sam i Divnu kada je rekla da joj se sviđaju Bane i Bora, ali ne verujem da će se tu bilo šta desiti - započinje priču za “Alo!” komšija Žika i dodaje da ne bi imao ništa protiv da Maca postane nova Markova žena.

- Bilo bi super da nam Maca postane nova snajka i da dođe da živi u našem selu. Ne bi bilo prvi put da Marko dovede drugu ženu u kuću. Dođu tako, budu noć-dve, pa odu - kaže komšija i otkriva da je upravo obostrana ljubomora razlog njihovih čestih svađa, a potvrđuje da akohol igra značajnu ulogu u njihovim svađama.

- Kada popije, Divna svašta radi. Ide za drugim muškarcima. I dok je ovde bila, mnogo je pila. Pije i on, ali ona je stalno pijana, pa se tada svađaju, ma i pobiju se, preturaju po kući... Ma svašta rade - kaže Žika i navodi da eksplozivni temperament Marko i Divna ne mogu da obuzdaju ni u rijalitiju.

Maca Diskrecija

Zoran Ilić

Maca Diskrecija, Foto: Zoran Ilić

 - Stalno se prepiru, jer Divna trči za Markom, pošto se plaši da će on otići s Macom. Mnogo je ljubomorna, a on je dobar. Znam ga još otkako je bio dete, odrastao je kod mene u kući - kaže on i otkriva da “Zadrugu”, osim zbog Marka i Divne, gleda i zbog još jedne učesnice.

- Sviđa mi se Smilja, lepa je i pametna žena. Imam 60 godina, pa je taman za mene. Zbog nje bih voleo i da uđem u “Zadrugu”, da joj se udvaram - kaže za kraj naš sagovornik.

Inače, Marko je juče, odlukom svog imenjaka Zeca, postao novi vođa u rijalitiju “Zadruga”, ali umesto da uživa u novom statusu, Kocić se ceo dan premišljao da li da za omiljenu osobu izabere Macu ili nevenčanu suprugu Divnu.

Žikina dinastija

Divna i Marko proslavili su se nakon učešća u emisiji DNK, u koju su došli kako bi utvrdili ko je otac njihove ćerke. Naime, Marko je sumnjao da on nije otac devojčice, već da je to sin komšije Žike, s kojim ga je Divna prevarila. Dok su pričali o neverstvu u emisiji, i Žika je sedeo pored, pa su se svi proslavili. Na kraju je testom utvrđeno da je Marko ipak otac! Komšija dnk

Pročitajte još:

Komentari (1)

nedjo

20.09.2017 21:42

zika je verovatno dopisni član sanu? zamislimo tu sreću da imaš baš žiku za prvog komšiju i kućnog prijatelja! pravda za žiku!!!