Indira Aradinović
instagram
Jovana Nikolić Mišković

Petar Marković

Jovana Nikolić Mišković, Foto: Petar Marković

JOVANA NIKOLIĆ MIŠKOVIĆ

Ocena 5

Otkako se pojavila na našoj estradi, Jovana ima besprekoran stil. Crna haljinica od čipke i sandale na pertlanje odlično joj stoje, a prsluk od teksasa dao je kompletnoj kombinaciji ležernu notu i odličan kontrast. Šminka i frizura su kod Jovane uvek na mestu i ovoga puta joj zaista nismo našli manu.

Nikolina Pišek

instagram

Nikolina Pišek, Foto: instagram

NIKOLINA PIŠEK

Ocena 4

Nikolina je jedna od retkih ličnosti sa naših prostora koja je prisustvovala gala žurki koju je organizovao Leonardo Dikaprio. Lepa voditeljka potrudila se da stajlingom privuče pažnju, ali ipak je malo preterala. Da je bilo manje izreza na haljini, Nikolina bi izgledala jednako seksi, pa nam se čini da joj ovako izazovan stajling nije bio potreban. Bilo kako bilo, izgledala je prelepo.

Suzana Perić

Milorad Milanković

Suzana Perić, Foto: Milorad Milanković

SUZANA PERIĆ

Ocena 3

Suzana ima fenomenalnu liniju i veoma nam se dopada ova lagana letnja haljinica. Pojas je apsolutni višak, a nismo oduševljeni ni čizmicama sa otvorenim prstima. Uz bolje asesoare ovo bi bio odličan letnji stajling, ali ovako je jedva prosečan.

Ana Sević

društvene mreže

Ana Sević, Foto: društvene mreže

ANA SEVIĆ

Ocena 2

Znate kako nam već godinama modni gurui ispiraju mozak savetima - nosite teksas na teksas i izgledaćete VAU!? Nije da nema istine u tome, ali kod takvih kombinacija treba biti veoma oprezan. Ana se nije baš proslavila. Košulja je dobra, ali ova boja farmerki izgleda veoma jeftino, pogotovo u kombinaciji sa vrtoglavim platformama koje je pevačica obula. Može to mnogo bolje.

Indira Aradinović

instagram

Indira Aradinović, Foto: instagram

INDIRA ARADINOVIĆ

Ocena 1

Umesto da se trudi da višak kilograma prikrije odgovarajućom garderobom, Indi radi baš suprotno. Ona je u noćni provod krenula u kombinezonu, koji je istakao sve što ne treba. Karneri na dekolteu vizuelno su povećali njeno veoma bujno poprsje, a ovakve providne nogavice od čipke ne bi lepo izgledale ni na nekoj mršavici, a kamoli na Indi. Sve u svemu, veliki modni promašaj.

Komentari (2)

Pingvin sa Maldiva

25.07.2016 08:08

Mesto br.1 se istice bas lepim nogama, izuzetno tankim, ali zato krivim i razmaknutim i kada su skupljene, za medalju... haljinica bas to naglasava....

klementina

25.07.2016 11:48

@Pingvin sa Maldiva - Mesto br 1 jovana ,ne razumem ovu preveliku teksas jaknicu na ovoj haljinici ,ogromna glava ,a cesto nosi haljinice bez ramena sto jos vise dolazi do izdrazaja ,potpuni promasaj ...lici na zmiju pitona