Džej Futlik i Hilari Klinton
Facebook
Džej Futlik i Hilari Klinton

Facebook

Džej Futlik i Hilari Klinton , Foto: Facebook

U štek-stanu u Beogradu pre desetak dana uhapšen je Amerikanac Danijel Korbet , bivši marinac i pripadnik elitne jedinice „Foke“. Kod njega je pronađen pištolj CZ-99 sa izbrisanim serijskim brojem, kojim je, najverovatnije, planirao da izvrši atentat na nekog značajnog Srbina i time pokrene lavinu nemira u našoj zemlji!

Kako „Alo!“ saznaje, tog marinca je u Srbiju direktno poslao njegov šef Džej Futlik, vlasnik američke firme „Rejven militari“, koji je i specijalni asistent i prijatelj bivšeg američkog predsednika Bila Klintona i njegove porodice!

Džej Futlik svoje prijateljstvo i povezanost sa porodicim Klinton ne skriva, te se tako hvali fotografijama sa njenim članovima, pa čak i činjenicom da je bio u izbornom štabu Hilari Klinton tokom predsedničkih izbora u SAD.

Bogata biografija

Kako je objavio „insajder.net“, pre nego što je pre dva dana ugašen, zvanični sajt firme „Rejven militari“ je kao jednog od najvažnijih zaposlenih bio naveo i ime Danijela Korbeta. U njegovoj biografiji stajalo je da je on 14 godina bio pripadnik američke jedinice „Foke“, da je učestvovao u akcijama u Iraku i Avganistanu, da je širom sveta vodio akcije od visoke važnosti i učestvovao u rešavanju talačkih kriza. - Ako vas ikada bude zanimalo koliko je dobar, pitajte ga i on će vam reći - pisalo je u njegovoj biografiji.

Posebno je zanimljivo, što se može zaključiti na osnovu njegovih profila na društvenim mrežama, da on često boravi u Čikagu, glavnoj srpskoj bazi u Americi, pa postoji velika šansa da je upravo tamo obučavao Korbeta pre nego što ga je poslao da izvrši misiju u Srbiji!

Božidar Spasić, bivši šef specijalnog tima Službe državne bezbednosti, kaže da je s obzirom na ta saznanja i laicima potpuno jasno koliko su bile opasne namere tog marinca, kao i da je sreća što je naša policija reagovala blagovremeno.

- U Americi, pored legalne Vlade, koja je podređena administraciji koju je formirao Donald Tramp, postoje i te takozvane kvazivlade SAD, koje deluju iz senke. Nije tajna da jednu od tih kvazivlada predvodi Soroš, a drugu porodica Klinton. Oni su još od odlaska Bila Klintona sa vlasti formirali svoj jak paradržavni aparat unutar SAD. Klintonovi najviše interesa imaju da se zadrže na Balkanu i da gospodare ovde. Činjenica je da svaka selendra na Kosovu ima ulicu Bila ili Hilari Klinton, pa čak i njihove ćerke. Imaju unosne biznise na Kosovu u pogledu šverca cigareta, pića, alkohola i drugog. Samo na Kosovu na svakih šest meseci primaju otprilike 15 miliona dolara. Njihovi bivši saradnici iz administracije su takođe formirali svoje parapolicijske snage i agencije za obezbeđenje, a to su, u stvari, male filijale CIA. Upravo iz tih razloga je vlasnik te kvaziagencije, koji je poslao „foku“ u Beograd, i sam deo parapolicijskih snaga koje su pod kontrolom Hilari i Bila Klintona - počinje da objašnjava Spasić.

Danijel Korbet

Facebook

Danijel Korbet, Foto: Facebook

Dodaje da je marinac koji je imao zadatak da izazove nemire u našoj zemlji prošao temeljne obuke.

- Obaveštajni podaci govore da se on obučavao za boravak u Srbiji na području Čikaga, gde je najveća srpska zajednica van Srbije i gde ima najviše crkava, političkih organizacija, ali i da je svojevremeno boravio i u Bosni i u drugim republikama na području bivše Jugoslavije, gde se, u stvari, obučavao za način življenja u Srbiji. Njegove namere su bile da on duže ovde ostane i da pokuša da formira određenu tajnu organizaciju koja bi počela onaj proces koji su Amerikanci smatrali da treba da se dogodi, a to je da se državno rukovodstvo Srbije uruši i da dođe ono koje je po volji Klintonovih. Konkretno, njegov cilj bio je lomljenje srpske vlasti i da se dođe do toga da se na vlast dovede neko ko će vrlo elegantno priznati nezavisnost Kosova. A to bi se uradilo tako što bi se ili izvršili atentati, ili izazvali veoma veliki neredi. Ovde se radi o veoma ozbiljnoj geopolitičkoj igri Klintonovih, koji nisu napustili ovo područje jer su njihovi ekonomski interesi veći nego ikad - zaključuje naš sagovornik.

Kada se vraćaš na ratište?

Ispod fotografija Danijela Korbeta na njegovom Fejsbuk profilu ostavljeni su brojni komentari u kojima ga ljudi, navodeći da je pravi specijalac, uglavnom pitaju kada se vraća na ratište, odnosno u igru, udeljuju mu komplimente, ali neki ga i kritikuju, govoreći da mu loše stoji to što je sada ćelav. On im se svima zahvaljuje ljubazno, kaže da je odlično, ali da je mnogo zauzet.

 

Komentari (7)

Сараџогла

11.02.2018 18:40

На наговор подмуклог енглеза Тони Блера и због новца албанске мафије Хилари Клинтон је послала унуке спашених авијатичара за време Другог светског рата да бомбардују србе?Ветерани авијатичари које је спасио српски народ молили су Клинтона да не буде бомбардовања али је претегла наредба проклете Хилари. Да је она постала председница Америке која мисли да је Сједињена данас би био увелико рат са Русијом са којом би претрпели страховит пораз а Америка би доживела крах ,,светског полицајца,,!

bgd

11.02.2018 18:41

a sta ce hitlarija drugo da posalje bilo gde a pogotovu u Srbiju?? pogledaj samo taj franknestajnov pogled hitlarije...daleko joj kuca. Sam Bog je pogledao planetu i ovo zlo i djavola u obliku zene zaustavio da ne dodje do predsedickog office ponovo.

5 NDH IGRAČA IDOLI TUĐMANOVIH NARIKAČA

11.02.2018 18:45

GDE JE DRŽAVA DA SPROVEDE ISTRAGU I SUDI OVOM OLOŠU ?

OOUR

11.02.2018 19:00

Da je, kao što nije, pa da joj "naši" pošalju samo jednog, ali pravog, ne bi znala šta ju je snašlo. ?

Ivan T

11.02.2018 19:52

hmm.. Ako je ovo istina bez obzira dal ga Klintonovi poslali ili je jedan od mnogih Američkih psiha.. ostaje mišljenje... Dal isti takvi likvidiraše Đinđića..

Eureka

12.02.2018 00:27

Ćelavi umislio da je Stetam glumac

Poštar

12.02.2018 01:06

Što u Srbiju, kad je Aca išao da podrži Kliću i ženu mu protivU Trampa?