Vanzemaljac Vanzemaljci
Profimedia
Apolo 11, mesec

screenshot youtube

Apolo 11, mesec, Foto: screenshot youtube

Apolo 11 je prva misija sa zadatkom da spusti ljude na Mesec, peta misija u okviru Apolo programa sa ljudskom posadom i treća sa ljudskom posadom koja je letela prema Mesecu. Apolo 11 je lansiran 16. jula 1969. sa tročlanom posadom koju su činili Nil Armstrong (Neil Armstrong), Edvin Baz Oldrin (Edwin Buzz Aldrin) i Majkl Kolins (Michael Collins). Dana 21. jula 1969, u 2:56 časa po univerzalnom vremenu, Nil Armstrong je postao prvi čovek koji je zakoračio na Mesec.

Prva rečenica koju je Nil Armstrong izgovorio na površini Meseca glasila je: „Ovo je mali korak za čoveka, ali veliki za čovečanstvo“ („That's one small step for (a) man, one giant leap for mankind”), ali danas, u svetlu novih dokaza, možda njegove reči mogu i drugačije da se shvate.

transkript NASA

screenshot youtube

transkript NASA, Foto: screenshot youtube

Kako piše „Dailystar“, nedavno je “procureo” šokantni intervju tog istog Nila Amstronga, sa nekog od NASA simpozijuma, u kom odgovara na pitanja, neimenovanog profesora. U tom intervjuu, on potvrđuje dotadašnja govorkanja o tome da je, na prvoj misiji na Mesecu, video ogromne, vanzemaljske svemirske brodove. Isti izvori tvrde da je o tome obavestio i centar u Hjustonu, ali da je taj audio sakriven/sklonjen, dok postoje zvaniči transkripti.

Naravno, NASA ovu i slične vesti i objave – demantuje. Nil kaže da su tada na Mesecu bili dočekani od dva ogromna svemirska broda, da su bili pažljivo nadgledani i da su imali osećaj da nisu dobrodošli. Čak iznosi mišljenje da je zbog toga i pravljena orbitalna međunarodna svemirska stanica, koja je prvo bila predviđena na Mesecu.

Prema rečima bivšeg radnika NASA Ota Bindera (Otto Binder), neimenovane radijski signal je ometao ovu komunikaciju sopstvenom prijemnom opremom, koja je zaobišla NASA-in radio-difuzni izlaz, a zabeležila je sledeće:

NASA: „Šta je tamo? Kontrola misije zove Apolo 11“

Apolo: „Ovi su ogromni, gospodine. Enormni. O moj Bože, ne biste verovali, kažem vam da ima i drugih svemirskih letelica ovde koje su poređane pored ivice kratera. Oni su na Mesecu i gledaju nas!“

transkript NASA

screenshot youtube

transkript NASA, Foto: screenshot youtube

Ova vest, kao i audio snimak i transkripti, „procureli“ su još sedamdesetih godina prošlog veka, ali tek sada, popularnošću društvenih mreža i platformi, dobija opet na značaju.

Naravno, svi zvanični mediji, dovode u sumnju ove navode. Postoji čak i video na YouTube, koji bi, navodno, trebalo da pokazuje snimak vanzemaljskih objekata na Mesecu, koji je snimio baš Nil Amstrong. Na žalost, on je toliko lošeg kvaliteta, da samo može da se zaključi da je snimljen sa nekog ekrana. To nije škodilo popularnosti, pa je na samo jednom kanalu, od mnogih, ovo videlo preko tri miliona gledalaca.

 

Do sada ni jedna državna institucija ili agencija bilo koje države, nije potvrdila ili iznela bilo kakav dokaz o poseti vanzemaljaca Zemlji, ili bilo gde u našem planetarnom sistemu. Zato bi ova vest mogla biti najveća ikada, pošto potvrđuje teorije da su vanzemaljci tu, da nas nadziru iz okoline Zemlje, da su spremni i da intervenišu. Naravno, ukoliko je tačna, teško da će je potvrditi iko od zvaničnika iz NASA, ili bilo koje vladine agencije na svetu, pošto „ne žele da šire paniku“ ili „smatraju da čovečanstvo još nije spremno za takve spozna.