Maneknka pokazala grudi bez blama
Profimedia
Nova društvena mreža

screenshot youtube

Nova društvena mreža, Foto: screenshot youtube

 INSTAGRAM, ima veoma stroga pravila što se objavljivanja golotinje tiče, a upravo su to iskoristili kreatori nove društvene mreže, na kojoj je SVE dozvoljeno - Buttrcup.com.

„Buttrcup“ (Batrkap) je društvena mreža na kojoj nema cenzure, a to tvrde njegovi osnivači. Možda je osnovana i kao odgovor na pokret za "slobodu bradavica“, odnosno kampanju #FreeTheNipple koju je 2014. godine pokrenula Lina Esco.

Na „Buttrcup“-u svi korisnici mogu otvoriti profil i objavljivati fotografije ili snimke čega god žele. Osnivači naglašavaju da ovo nije zamišljeno kao platforma za pornografiju, već slobodna mreža na kojoj je golotinja dopuštena. "Danas svi stvaraju fotografije. Buttrcup daje platformu za samostalno objavljivanje sadržaja za fanove. Oh, da, i uklonili smo pristrasnu cenzuru koju sprovode druge društvene mreže", kažu pokretači.

"Seksualnost je univerzalna i sastavni je deo naših života, a baš takve fotografije nisu dopuštene na društvenim mrežama, gde trošimo mnogo svog slobodnog vremena", izjavila je Molly Murphy, jedna od osnivačica, za magazin Paper.