Hasan  Dudić
Rajko Ristić
Hasan  Dudić

Rajko Ristić

Hasan Dudić, Foto: Rajko Ristić

Hasan Dudić tužio je Jelenu Golubović zbog batina koje je dobio pre dve godine.

On je uveren da je glumica naručila njegovo prebijanje, jer je ona u rijalitiju "Zadruga" ukućanima rekla da su pevača i kompozitora kroz ruke propustili njeni fanovi. Ove njene reči su Dudića razbesnele i odmah je angažovao advokata, koji je u njegovo ime podneo tužbu.

Incident se dogodio krajem maja 2015. godine u restoranu. Dudić je sedeo sa dvojicom muškaraca, s kojima se sat posle ponoći potukao. Tuči je prethodila svađa, a kako kažu svedoci, sva trojica su bili pijani. Dudić je dobio nekoliko udaraca u glavu, a pomoć je zatražio na VMA, gde su mu povrede sanirane, pa je pušten na kućno lečenje.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (6)

nedjo

17.11.2017 22:07

zalosno kako se čovek srozao

medan mira

17.11.2017 22:52

@nedjo - ako i neka je!tkz bokser na zenu da udari sramno.jelena nije zlata pa se osilio za trenutak.da neka me svi pljuju ali batine se zasluzio i ako ponovid gresku daj bze da ti to bude zadnji put dizanje saka na zenu.

Paparaco

18.11.2017 07:39

@nedjo - Ostao bez para.

Šapčanka

17.11.2017 22:57

Jelena ništa nije mogla da naruči jer je bila u rijaltiju. On je sedeo s nekim momcima (ko kaže da su Šampioni osim njega) i hvali se, onda je otiša u wc i probudi se na VMA. Moguće ljudi koi ne odobravaju nasilje nad ženama, a ko normalan odobrava? Mućni pra prospdi, Hasane, sugradjanine tebe se i rodni grad stidi.

LEO

17.11.2017 23:06

Tuzi je,pa da vidi malo kako to izgleda kada se huskaju potplaceni "fanovi",koji dele pravdu za incident koji je ona izazvala da bi bila uvek zrtva i dobila batine,izbacila takmicara i vucarala se po sudovima.Ne podrzavam nasilje,ali ta hohstaplerka mi se smucila.Trazi maksimalno sto mozes,pa ce biti poravnanje.

NS

19.11.2017 09:11

Sedeli u kafani, napili se, posvadjali, potukli a on smislio da tuzi Jelenu???