Harvi Vajnstin
Profimedia
Harvi Vajnštajn

Profimedia

Harvi Vajnštajn, Foto: Profimedia

Ispostavilo se da je taj muškarac Harvi Vajnštajn, filmski mogul optužen za seksualne napade i uznemiravanje.

"Osoba koja je pozvala policiju rekla je da se oseća oseća samoubilački i depresivno“, rekao je izvor "Njujork dejli njuza". "Ali kad su policajci stigli na lice mesta, konstatovali su da nije bilo samoubilačkog ponašanja."

Prema izveštajima, incident se desio u kući Vajnštajnove kćerke Remi. TMZ navodi da se sukob između Vajnštajna i njegove kćerke preneo na ulicu.

"Činiš sve da se osećam gore“, navodno je svojoj kćerki rekao 65-godišnji osramoćeni holivudski producent.

Vajnštajn je, navodno, pokušao da svojim vozilom napusti mesto sukoba sa kćerkom, dok je Remi pokušavala da ga nagovori da se vrati u kuću. Kad je policija stigla na lice mesta, producent je već bio otišao.

Njujorška policija počela istragu protiv Vajnstina

Policija je počela istragu protiv Harvija Vajnstina, holivudskog magnata i mecene Demokratske stranke optuženog za napastvovanje i silovanje, što može biti uvod u veliku pravosudnu sagu.

Istraga njujorške policije zasad je ograničena na navodno napastvovanje koje se dogodilo 2004. Najverovatnije je, međutim, da neće sve ostati na tome, jer se producent sumnjiči za zlostavljanje tokom više desetina godina, pri čemu je, uvek kada je to mogao, kupovao ćutanje žrtava masno plaćenim ugovorima o poverljivosti, prenosi regionalna tv N1.

"Harvijeva kćerka Remi bila je uznemirena i zabrinuta za svog oca zbog svega što je pročitala u medijima. Plakala je, pa je on napustio terapiju da bi otišao u njenu kuću i utešio je“, naveo je jedan Vajnštajnov prijatelj.

Neimenovani izvor sugerisao je da je Vajnštajn pokušao da napusti kuću kako bi sprečio paparace da uvuku njegovu kćerku u najveći holivudski seks skandal.

"Remi je preterano reagovala, zbog ljubavi i brige za svojim ocem i zato je pozvala policiju i rekla im da je depresivan i sklon samoubistvu. Situacija je veoma teška za Harvija, ali on nije samoubica — njegovo srce se cepa zbog dece“, rekao je neimenovani prijatelj.

Za Vajnštajna se tvrdi da je i dalje na području Los Anđelesa, ali se spekuliše da planira da napusti grad.

Priča o seksualnom uznemiravanju pojavila se u četvrtak kad je „Njujork tajms“ objavio priču o Vajnštajnovim desetinama „nepristojnih ponuda“.

Među mnogima koji su optužili Vajnštajna je i Ešli Džad, zvezda filma "Poljubi devojke“, koja se prisetila slučaja od pre 20 godina.

Ona tvrdi da ju je Vajnštajn pozvao u hotel „Peninsula“ na Beverli hilsu. Pretpostavljala je da je reč o poslovnom sastanku, ali kad je glumica stigla do hotela, producent je dočekao u svojoj sobi u bade mantilu i zatražio je masažu.

Nekoliko holivudskih zvezda, uključujući i Meril Strip, javno su osudili Vajnštajna.

Uprkos optužbama i gubljenju posla u „Vajnštajn kompaniji“, Harvi je demantovao da je ikoga prisiljavao na seks. „Dejli mejl“ je objavio da je FBI pokrenuo istragu o navodnim seksualnim napadima.

Komentari (11)

Marija

12.10.2017 23:39

Nije ga optuzila niti jedna lekarka ,naucnica ,inzinjerka ,knjizevnica ,vec sve matore prolupane ispusene Holivudske prostitutke ,iako sam zena mogu misliti koliko su one njega zlostavljale za uloge i zao mi je coveka,posle 25 godina se oglasavaju kad im vise niko ne daje uloge ne bi li nesto isprosile

Isidora

13.10.2017 02:20

@Marija - Sram da te bude.

Vuk

13.10.2017 17:57

@Marija - Tebe Isidora sram da bude ,tebi je normalno da sa jednim matorim kesom ides po podrumima ,da on mastrubira ,po njegovim sobama i restoranima, da ti se skida da ga masiras ,da ga gledas dok se kupa , i da posle 30 godina to kazes ,STA SU RADILE PO NJEGOVIM ODAJAMA

Marta

13.10.2017 03:18

Pravda za Vajnstajna

baba kurana

13.10.2017 04:37

Kad te producent ili reziser pozove u hotelsku sobu umesto u bar ili restoran, valjda znas koliko je sati i ni u ludilu ne ides. Osim ako si spremna da dizes noge radi uloge, ali onda nemas pravo da se posle 100 godina predomisljas i glumis zrtvu. Taj Holivud je najveci kupleraj na kugli zemaljskoj. Al' boli me za njih, zao mi samo dece glumaca koja kad odrastu ogreznu o narkoticima i alkoholu. A zasto? Pa zato sto su ih roditelji dali pedofilima na tacni za sacicu dolara.

Mija

13.10.2017 17:54

Pa narode Diznilend i crtaci su puni pedofila ,seks ,orgija , cak u nekim crtacima na nebu od oblaka mozete procitati SEX, Holivud je nedna SODOMA I GOMORA

Sanja

13.10.2017 18:02

Juce su glumice iz Holivuda optuzile za zlostavljanje i naseg ponosnog Srbina Stivena Sigala ,kojem su Dacic i ostali polusvet dali nas pasos

milos

13.10.2017 23:20

@Sanja - I te glumice se probijaju preko izgleda i kreveta tako da su isti...

Nikol

13.10.2017 21:02

Mozda je to po njegovoj veri normalno i pozeljno

Maca

13.10.2017 21:05

On jedino nije napastvovao Rosi Donell i Michael Moora

neko

13.10.2017 23:22

Posto ste se preko tog zlostavljanja probile,proslavile i obogatile prvo vratite svu imovinu a onda ga tuzite,ne moze i jare i pare...