Rada Manojlović i Haris Berković
Rajko Ristić/Alo!
Rada Manojlović i Haris Berković

Rajko Ristić/Alo!

Rada Manojlović i Haris Berković, Foto: Rajko Ristić

Čini se da u vezi Rade Manojlović i Harisa Berkovića u poslednje vreme ne cvetaju ruže i da su ljubomorne scene i svađe svakodnevica mladog para, a kako "Alo!" saznaje, povod je drugi muškarac.Berković je jedva progutao Radinu želju da snimi duet sa Stefanom Dimitrijevićem Leonom, a koliko mu je pevačicina odluka teško pala, bilo je jasno svima koji su se zatekli na snimanju spota za pesmu "Lavlje krzno".

Rada i Leon

Privatna arhiva

Rada i Leon na snimanju spota, Foto: Privatna arhiva

Naime, Haris je tokom snimanja spota neprestano zvao Manojlovićevu kako bi proveravao šta radi, a jedino činjenica što nije bio u Beogradu sprečila ga je da ne dođe na set. 

- Haris je bio potpuno van sebe kada mu je Rada saopštila da namerava da snimi spot sa Leonom, pogotovo što smatra da joj saradnja s njim nije potrebna. Na stranu to što Leon Harisa podseća na Milana Stankovića, pevačicinog bivšeg momk,a i što u spotu ima dosta seksi kadrova - njega je najviše iznervirala činjenica što je, nakon dueta koji su njih dvoje snimili, Rada odlučila da snimi pesmu sa drugim pevačem. Na sve načine je pokušao da je odgovori od namere da snimi novu pesmu, ali nije uspeo, jer je Rada veoma odlučna kada je o poslu reč. Ono što nameri, to i učini - kaže za "Alo!" izvor blizak mladom paru i objašnjava da Rada nije mogla da pretpostavi da će je ta poslovna odluka koštati živaca.

Rada i Leon

Privatna arhiva

Kadrovi iz spota za pesmu "Lavlje krzno" , Foto: Privatna arhiva

- Jedva je progutao ideju o duetu, ali kada je došao trenutak da snime spot, situacija se drastično pogoršala. Jednostavno, Haris nije mogao da prevaziđe činjenicu da njegova devojka snima seksi scene sa drugim muškarcem, a najviše mu je smetalo što nije na setu, odakle bi kontrolisao situaciju. Umesto toga, tražio je od Rade da mu se javi na svakoj pauzi snimanja, što ona nije htela u potpunosti da ispoštuje. Pozvala ga je samo kada je počelo snimanje da bi mu javila da sve funkcioniše u najboljem redu, a nakon toga je telefon ostavila u garderobi i otišla na set - kaže naš izvor i objašnjava da je taj Radin gest iznervirao mladog Berkovića. 

Radmila Manojlović i Haris Berković

screenshot

Radmila Manojlović i Haris Berković, Foto: screenshot

- Tek kada je otišla na prvu pauzu, videla je desetinu propuštenih poziva od Harisa i isto toliko poruka. U prvi mah nije želela da odgovori na Harisove ljubomorne poruke, ali kada je krenuo opet da je zove telefonom, više nije mogla da ignoriše njegove uzastopne pozive. Kada se konačno javila, poručila mu je da prestane da je zivka i da je pusti da završi snimanje - kazao je naš izvor i objasnio da ni to nije pomoglo.

- Haris je nastavio da je zove, bukvalno na svakih pola sata, a Rada se nije mnogo obazirala na njegov pozive. Isključila je zvono na telefonu i nastavila da snima spot kao da se ništa nije desilo - kaže naš izvor na kraju, dok akteri ove priče nisu bili dostupni za komentar do zaključenja broja.

Inače, spot za pesmu "Lavlje krzno" Rade Manojlović i Stefana Dimitrijevića Leona završen je krajem marta, a snimanje je trajalo nekoliko dana na različitim lokacijama.

Komentari (1)

nedjo

11.04.2018 13:35

leon bi pre skočio na harisa