Vladimir Marjanović
Masanori Jošida
Vladimir Marjanović

Masanori Jošida

Vladimir Marjanović, Foto: Masanori Jošida

Policija je njegov DNK uporedila sa onim koji je nađen na telu ubijene pevačice i tako ga dovela u vezu sa zločinom. Kako se sumnja, njegov zadatak je bio da se otarasi tela.

- Zoran, iako jedini osumnjičeni, nije mogao sam da počini zločin, koji je odrađen gotovo do savršenstva. Vladimir je verovatno imao ulogu „čistača” u slučaju „Marjanović“. Sumnja se da je učestvovao u skidanju tragova i bacanju tela. Ako se setimo da je Jeleni skinut lak sa noktiju, da su joj ruke potapane u varikinu, da je sve očišćeno tim abrazivnim sredstvom, jasno je da to nije mogla da uradi jedna osoba - objašnjava naš sagovornik.

Jelena Marjanović

Alo!/Rajko Ristić

Jelena Marjanović, Foto: Rajko Ristić

Inače, Vladimirove izjave o Jeleni, menjale su se iz meseca u mesec. Od anđela i divne devojke u noći kada je Zoran uhapšen zbog njenog ubistva, svekar je promenio ploču i rekao da je Jelenu ubio njen ljubavnik tajkun. Ljubavnik koga do te noći nikada niko nije pominjao...

- Hapšenje je namešteno i svi mi znamo istinu. Jelenu je ubio tajkun koji drži pola Beograda, a Zorana hapse jer njemu gori pod nogama i svima ide u prilog da Zoran bude uhapšen. Moj sin nije ubica - rekao je Vladimir 15. septembra.

To se kosilo sa izjavom koju je Zoran pred njim dao u jednoj televizijskoj emisiji u kojoj su gostovali zajedno nekoliko nedelja nakon Jeleninog ubistva.

- Mediji su od nas napravili sataniste i ubice. O Jeleni su se odmah pojavile informacije da je imala švalera i ja sam tome hteo da stanem na put. Ona je pre svega bila majka i žena, a muzika joj je bila na drugom mestu - rekao je tada Zoran, dok je njegov otac Vladimir podvukao da su mediji od njihove tragedije napravili sapunicu.

Drogirao sina?!

Ono što je svakako bacalo sumnju na Vladimira jeste i njegova konstantna prisutnost u javnosti od prvog dana do hapšenja njegovog sina. On je bio taj koji je komunicirao sa medijima, ali se sumnja i da je sina drogirao „bensedinom” svaki put kada bi kretao u policiju.

- Sumnja se da je Vladimir kada je Zoran pre 17 meseci uhapšen kontrolisao sina i istragu. Postoje indicije da je pre nekoliko dana, kada je policija ponovo zakucala na vrata Marjanovića u Borči, Vladimir bio taj koji je brzo reagovao. Pre nego što je Zoran odveden u policiju, sumnjajući da opet ide na poligraf, Vladimir je uspeo da mu krišom u usta stavi tabletu za smirenje, kao što je to činio i uoči prethodnih testiranja. Bio mu je plan da smiri sina i pomogne mu da opet prevari mašinu. Zoran je odveden u tužilaštvo i zadržan je u pritvoru - kaže izvor.

 

Osumnjičeni: Zoran Marjanović

Oliver Bunić

Osumnjičeni: Zoran Marjanović, Foto: Oliver Bunić

Vladimir je za Jelenu tada kratko rekao:

- Bila je anđeo i osoba koju je bilo nemoguće ne voleti! - rekao je svekar. Njegove teorije o tome ko je ubio Jelenu takođe su se menjale, pa je tako nekoliko nedelja nakon što je u kanalu na Crvenki otkriveno Jelenino telo rekao da „ubica šeta gradom sa čekićem”.

Jelenin svekar i Zoranov otac je tokom 17 meseci istrage ubistva više puta pozivan na saslušanje. Išao je i na poligraf i uz drugog sina Miloša jedini je član porodice koji je Zorana nakon hapšenja posetio u zatvoru. Njemu pritvor, međutim, nikada nije bio određen. U tužilaštvu je iskoristio zakonsku mogućnost da ne svedoči.

Bio Zoranova senka

Zanimljivo je da se Vladimir ni sekund nije odvajao od svog sina Zorana - ni kada je otkriveno da je Jelena nestala, potom da je ubijena, a ni kada je obavljan uviđaj.

Nije napuštao Zorana ni kad je policija ušla u njihovu kuću u Borči, u aprilu prošle godine, i prvi put ga uhapsila i odvela na poligraf. Vladimir nije odustajao ni tren, nego je odmah krenuo za sinom u policiju.

Tu ga je čekao punih 48 sati, koliko je Zoran prvi put zadržan u policijskom pritvoru.

 

Komentari (72)

L

21.10.2017 22:52

Neka, neka, treba i brata Miloša koji je bio izvidnica tog popodneva na nasipu i kuma Ivicu koji je s Vladimirom bio čistač.

Malo ce biti 5 advokata bar 6 ili 7

22.10.2017 01:34

@L - Zoki trece oko je opet u astralu ,prosao je sve nivoe Counter strike i tamo ima jedan CZ dvorac i u njemu studio.Nije bas muzicki ,ali ce uskoro da postane kada stignu prateci vokali-kuma Vera i mama Zorka , ritam sekcija Vladimir i Ivica .Staratelj Milos, neshvaceni pesnik na internetu poznat kao Alimpije Gregor Sizeren je zaduzen za image grupe i pisanje pesama sa skoro "bezazlenim" temama ,bas kao na njegovom facebook-u.Dakle 6 ili 7 advokata minimum.

Sabina

23.10.2017 10:03

@L - Pa bilo bi jos advokata,da je uspio jos prodati kucu od taste,koju je mala Jana nasledila od bake... sram ih bilo i boga i naroda,boze pravde i zakona da se svi ti zlocinci iz te kuce pohapse sta uradise od tako mlade zene-majke tog malog andjela.

danica vucinic

21.10.2017 22:53

dete iz srbije natprirodne moci,danas zreo covek zar on moze da uradi ovo zasto ga optuzuju?

IVAN

22.10.2017 02:40

@danica vucinic - E. kad se inteligencija delila tisi očigledo bila odsutna...

Lana

22.10.2017 03:11

@danica vucinic - Od sve muke moram da se nasmejem komentaru Danice Vucinic

Bolestan

22.10.2017 08:21

@danica vucinic - komentar!

GLUMICA

21.10.2017 23:22

tako ZOKO...pakuj ih jednog po jednog...mirno spavaj Jeco i cuvaj nas...mi smo tvoja OSVETA

juka

22.10.2017 11:42

@GLUMICA - Narod posten je bratstvo-jedinstvo kao i mediji koji su u 7 brzini svih godinu i pol drzali slucaj pod kontrolom,.Bravo za medije koji su odrzavali kontinuitet pisanja.Treba uvesti zakon ko laze a ovi njihovi advokati lažu a sve znaju da i oni odgovaraju pred sudom.POstičuči laganje u drustvu i sistemu pravimo krivu sliku o životu.To je izopacen stil DElibašiću!I ti dujmiću videh vas neki dan u ustanickoj.Pa vidi se iz aviona da su vam šarene oči.PRAVDA ZA POKOJNU JELENU i dete sto pre sto dalje

Sanja

21.10.2017 23:25

Sve bi se mnogo brze resilo da iza svega ne stoji neko mnogooo mocan.

Bad boy

21.10.2017 23:41

Stari poglavica.. od početka mi je on najsumnjiviji ovaj matori je totalno najcudniji uprkos njegovim manipulatorskim sposobnostima. Ima nesto u njegovoj faci sto mi se ne dopada nimalo

nena

22.10.2017 07:45

@Bad boy - Tacno! Ja sam se odmah javila komentarom da je to ucinio pater familias, zvani otac. Videcemo!Neko jeste..

juka

21.10.2017 23:42

Ode i skvo polako u cz pa dok jos ne stignu braco i mamica i ostatak treba malo dete odvesti iz te kuce smrti..ako imalo mozga imaju u socijalnom....cuj milosu dali dete????koje sirovine!!!!koje sudjenje bre!vodite dete kod krsmanovica koja natezanja!a ovi ce uskoro u alkatraz u porodicnom stilu.kako su radili tako ce i zaraditi.

L.L

21.10.2017 23:44

Niko nije pricao napamet pa izmišljao kako su Marjanovici krivi za ubistvo Jelene ,ali jednostavno njihovi postupci od kako je sve krenulo ,njihove kontradiktorne izjave u medijima su bili dovoljan dokaz da svi posumnjaju na njih. Narocito nacin na koji je pokojna Jelena ubijena toliki naboj mrznje ne moze da nanese neko ko je samo površno poznaje. Sve su isplanirali do detalja ali pravda nikad nije zakasnila kad god da dodje

Vlado

21.10.2017 23:47

Ne znam za vas ali ja u ocima ovog coveka vidim mnogo zlobe i necega tajnovitog...

senka deretic

22.10.2017 01:36

@Vlado - sto lepsi pogled alen azaric ima od pokojnice muza molim vas!?

Tanjaa

21.10.2017 23:52

Pa kako da se ovim Marjanovicima vise veruje? Pa oni su sami sebe ukopali svojim losim alibijima. Ne znam odakle hrabrosti, odvaznosti i smelosti da kazu 'mi nismo krivi '?

Tanjaa

21.10.2017 23:52

Pa kako da se ovim Marjanovicima vise veruje? Pa oni su sami sebe ukopali svojim losim alibijima. Ne znam odakle hrabrosti, odvaznosti i smelosti da kazu 'mi nismo krivi '?

Tasa

22.10.2017 00:32

Ubiti nekog pa hodati ulicom dignute glave ponosno bez trunke zalosti na licu? Monstrumii bre

DUŠKA

22.10.2017 02:52

@Tasa - Jelena žena koje više nema.. ubili su jednu mladost, dobrotu, jednu predivnu ženu koja je zračila pozitivnom energijom, humanitarca, izuzetnog umetnika u usponu, ženu koja je sve volela, ženu kojoj ljubav nije bila uzvraćena. Jelena je bila andjeo u zverinjaku. Pravda za jprelepu Jelenu, pravda za majku jZoricu, pravda za malenu koja je izgubila setinju koja se zove majka...Najstrože kazne za ubicu i saučesnike, kao "čistače"...

Miljan

22.10.2017 01:18

Imaju pet advokata sad ce nabavit jos pet da pokusaju da se izvuku iz svega. A advokati se slade uzimajuci novca i ponavljajući jednu te istu izjavu ' Oni to nisu učinili ,nema adekvatnih dokaza ' Dajte dokaze policijo da ih sve dokrajcimo

H

22.10.2017 01:22

ovo ide po nekom scenariju...deo kada je na hepiju kod Marica iskljucen ton Zoranovom advokatu...Zorica je odradila svoj deo zadatka..Zorica radi na hepiju? slika Zorana sa Zoricom jeste fotosop..Maric osudjuje Zorana unapred i vrlo odlucno? na hepiju je takodje kod Bulica prikazan svedok - zena kojoj se ne vidi lik, koja svedoci protiv Zorana..kako je hepi nasao nju, gde je taj svedok? deluje malo nabacano? pa tako deluje sve u vezi ovog slucaja... i na kraju - sta se ovde desava???

Aha

22.10.2017 12:28

@H - Pa ce neko da javno pokaze svedoka koji treba da svedoci o ubistvu .. da li si ti normalan/a .. Logicno je da se svedoku krije identitet ..inace ga pojede mrak ..

Hh

22.10.2017 12:53

@H - @Aha ko kaze da treba da mu se otkrije identitet? ali sta ce taj svedok na hepiju, je li uopste bio u policiji? pa nece valjda jedna tv emisija da resava slucaj! sta - javio se svedok hepiju?? To samo govori o neozbiljnosti svega, kao kad Sipka izjavi da je vreme Jelenine smrti - od 3 sta do 3 dana?? (da ne spominjem 'majicu bez krvi, pa je doneta u tepihu i nije ubijena na nasipu' - ispade da joj je majica bila okrvavljena,..)

I

22.10.2017 13:01

@H - @Aha poenta je ovde hepi tv, ne svedok

nedjo

22.10.2017 01:53

čitava porodica ko iz horora najgoreg

Ko se smeje dobije 40 godina

22.10.2017 02:21

Najbolje bi bilo da sve lepo ispricas "Ajde lepo priznaj, a Ðura ce ti oprostiti što te je tukao!" (Ilija Cvorovic-Balkanski spijun)

jocaaaa

22.10.2017 03:08

Ima covek kome je sin od dvadeset godina poginuo u saobracajki...i kad ga vidim na ulici on deluje ko da se ama bas nista nije desilo....kale veze ima sto je vladimir prisutan u javnosti...jel ste svesni sta pisete??pa ja neznam za tih 450 i koliko dana dal ima dese dana da nije nesto objavljeno o tom ubistvu...o motivu o novim dokauima o svekrvi vracari...pa jel on vama dolazio svaki dan u redakcije svima ili ste vi svi isli kuci.da slikate i da pitate??koji dokazi kad ne postoji nista...

MIKAN

22.10.2017 09:32

@jocaaaa - ne balavi...svi dolazite polako a sigurno sa koferčetom takmo gde vam je mesto....

jocaaaa

22.10.2017 11:17

@jocaaaa - Kome nama ..dal si ti normalan??pa de su dokazi osim toga sto kazu da je blato na njoj i na njegovim pantalonama slicnog sastava.....i to je dokaz??i dokaz je sto novine svaki pdan pisu..ovaj siroma nezna vise ni sta da kaze???jedan jerini dokaz ne postoji...ali pusti sto dokaz ne postoji....nego ja ne verujem da je neko bio toliko sposoban da izvede tako nesto...a da nema tragova ni kuci ni tragova guma ni svedoka..nema nista...al ima 450 novinarskih teorija ..svaki dan po jedna

Kad

22.10.2017 12:26

@jocaaaa - Bi znao sta znaci forenzika i u koliko sitnih detalja ide ta vrsta istrage ne bi rekao da dokaza nema .. Shvati "ovog" nisu zatvorili na lepe oci ..

meda

22.10.2017 12:38

@jocaaaa - Ahahaha Mikane, provalio si ga! I ja sam jos odavno.

jocaaaa

22.10.2017 15:18

@jocaaaa - Pa zato i kazem...nemoguce je ako je ubijena u kuci sve ocistiti i da ne ostane bas ni jedan trag...a zoran je zatvoren samo na osnovu blata sa pantalona jer je "slicnog"sastava kao ono na njenom telu...pa kako da ne bude slicno kad je od kanala do nasipa 100-150m??? A sta je sa dnk tragom koji je nadjen na njoj a ne pripada nikome iz porodice marjanovic??ja njih ne branim...sama prica kako je krenula na pocetku muz je bio sunljiv 1/1...i ocekivao sma da padne na prvom saslusanju..ali..

nera

22.10.2017 18:57

@jocaaaa - Nemas ti dve predstave u glavi.

Hrid

22.10.2017 06:06

Ovo je ljudi nezapamceno,da jedna porodica kojima je pokojnica rodila dijete,ovako na bestijalan nacin ,organizirano i bez trunke kajanja zivi skoro dvije god.uzdignute glave ismijavajuci zrtvu,narod i sustav!Jedina i najveca moguca kazna za vas je vjecni pakao!

nera

22.10.2017 18:54

@Hrid - Pa Vladimir Zoranov otac sa osmehom se slika.Ne haje sto mu snaha ubijena.Kamen da zaplace.Po tome se vidi ko su I sta su.

Suzana

22.10.2017 06:30

Znalo se to odma da su ukucani Marjanovica sumnjivi.Ali dobro polako I sigurno.Jos ima koji su umesani tu,gatara Zorica sin.Milos svalerka Zoka moguce je I Zoranov sin Uros .Samo ne znam gde je mala Jana bila u to vreme.

KLUPKO SE ODMOTAVA

22.10.2017 12:55

@Suzana - Da ne zaboravimo kuma Vera i kum Ivica

mikica

22.10.2017 18:54

@Suzana - Aman sto ta policija vise ne zavrsava taj slucaj?

Suzana

22.10.2017 22:10

@Suzana - Tacno tako .Vec su se odali

Ja

22.10.2017 08:01

Oni su srecni jer su konacno postali poznati

Vreme

22.10.2017 09:42

@Ja - Draga policijo molim vas najavite coveku tacan datum i vreme hapsenja da moze da se pripremi, ofarba kosu, popije lekice pa u CZ. Ovo nije istraga, ovo je sprdnja.

Andji

22.10.2017 09:08

Kako Vladimiru lijepo stoje ove sipke ispred njega.Nadam se da ce uskoro biti u stvarnosti

ДЕЈАН Р.ТОШИЋ

22.10.2017 09:17

Čovek porodičan,zaposlen,odgajio dva sina,primio u kuću i dete iz prvog braka Zooranovog,i ženu i ćerkicu iz drugog braka,i sada je on čistač,pa to veze sa vezom nema.

Primio

22.10.2017 12:23

@ДЕЈАН Р.ТОШИЋ - Ti bre nisi normalan.. koja majka se odrice svog deteta ?!..Zamisli , muz napravio preljubu .. logicno kod razvoda braka se i to uzima u obzir .. zena je tom slucaju ostecena strana .. a oni uzeli dete , deda staratelj zato sto labilan otac nije u stanju da vodi brigu ni o sebi a tek o detetu .. a druge su se otarasili jer je verovatno htela da ode iz te kuce .. sa ili bez Zorana , nije ni bitno ..i vidis dete ostalo opet bez majke .. Deda i baba ne mogu da budu nikad zamena za majku ..

Me

22.10.2017 12:44

@ДЕЈАН Р.ТОШИЋ - Zaposlen ? a gde to molim te?

zeljkovameli

22.10.2017 18:05

@ДЕЈАН Р.ТОШИЋ - marjanovicu tosi ti odmah samte prepoznao..

Luna Lu

22.10.2017 18:54

@ДЕЈАН Р.ТОШИЋ - Vladimir u Cirilici rece da je u penziji. Radio o Jatu. Neku funkiciju je tamo imao.

nada

22.10.2017 09:39

Zar Uros prilikom dolaska policije u kucu nije rekao "Ma deda je zaj..ao stvar" ali je brzo bio povucen u stranu da nebi jos nesto rekao !!!!!!!!!!!! Tog klinca treba privesti na informativni razgovor ali samog i ne obavestiti ga kada ce to biti vec samo doci po njega !!!!!!!!!!!!!!!!! Vladimir se svuda smeje kao SATANA !

Advokat

22.10.2017 09:47

Porodica Marjanović može biti najbogatija kada sve tuži za pisanje o njima. To su trebaki odavno da učine.

pera rogonja

22.10.2017 10:40

@Advokat - Ako si stvarno advokat,bogatite se na tudjoj nesreci a kad tad signu vas kletve ljudi.

uranak

22.10.2017 11:30

@Advokat - mora di si advokat kao i ja..

vrh

22.10.2017 15:58

@Advokat - djavoli advokat si ti

Sudija

22.10.2017 16:19

@Advokat - A ti si advokat, kao što sam ja sudija!hahahahaha

zeljkovameli

22.10.2017 18:03

@Advokat - ako si im ti advokat ulepomsu sosu.

Naplata duga

22.10.2017 09:56

Konačno su počeli da pakuju iza rešetaka sve počinioce ovog monstruoznog zločina. Najpre spoljne saradnike sa nasipa a slede i unutrašnji, čistačice i čistači iz kuće. Pravda za Jelenu i njenu prekrasnu devojčicu koju su joj zlotvori otrgli iz naručja . Od jednog pametnog i dragog deteta monstrumi su napravili siroče!

zagondzija

22.10.2017 10:10

ovoga je trebalo prvog zatvoriti pogledaj ga samo

Grmljavina bez kise

22.10.2017 10:23

Kako je moguce da novine najavljuju policijsku akciju,a pri tom sem obavestenje "radi se pazljivo i danonocno na slucaju", iz policije ni jedno zvanicno saopstenje nije dato! Ili policija ima krticu koja komotno posluje,ili dozirano daju informacije,ili je sve nagadjanje i pogadjanje novinara? Sve me podseca na spektakularno hapsenje Miskovica,uz najave,pretnje i obecanja-sta ce mu sve biti! Kad ono,tresla se gora-rodio se miš!

Rok trajanja memorije?

22.10.2017 13:07

@Grmljavina bez kise - Miskovic trazi ogromno obestecenje po svim stavkama zbog kojih je bio osumnjicen i u zatvoru, a zatim proglasen nevinim.O Karicu i da ne pricamo.Zbog svega cime ga je drzava ostetila,njegovo obestecenje je toliko da cemo ga isplacivati narednih 100g.! Medjunarodni sud to resava! Bice i sa Marjanovicima isti slucaj,jer je isti obrazac tih hajkaca! A mi cemo do zaboravoti sve,kao sto smo zaboravili Miskovica,Djuraskovica,Dulica,Dinkica,Karica,kantrimen,Savamalu,hrast-zapis,...

Zoki

22.10.2017 14:21

@Grmljavina bez kise - Nek Miškoviću plaćaju samo oni koji su ga optužili, premijer, ministar policije, sudija, tužilac i još tu nekoliko hajkača ! To narod ne sme da plaća, nego nek navedeni to iz svog džepa regulišu !

Uros

22.10.2017 10:53

Nije mi jasno, ako su Marjanovići ubice, zašto nisu negde zakopali od tragova očišćeno telo gde ga niko ne bi našao nego su ga bacili u kanal. Puno se stvari ovde ne uklapa.

Ana

22.10.2017 12:31

@Uros - Urose,znamo sad kako bi ti to radio!

meda

22.10.2017 12:33

@Uros - Pa zato sto su imali u planu da isceniraju kao nestala je na trcanju. I onda naisao slucajni manijak i ubio je na ledini, tu i ostavio.

ccc

22.10.2017 15:56

@Uros - jesi siguran da ga ne bi nasli i zakopano. psi tragaci sveze kopane humke mozda bi neko video i kopanje ili nesto slicno. nepostoji savrsen zlocin kad tad se otkrije nekad i za 50 godina ali se otkrije.

Raka

22.10.2017 16:15

@Uros - Nisu stigli da iskopaju jamu, jer su se plašili da neko ne naiđe!

ina

22.10.2017 13:38

molba za sve vas koji izvestavate o Jeleninom ubistvu - zasto ne forsirate vise pricu o dr Savicu koji je radio obdukciju, mozete li da postavljate pitanja zasto se ne cuje njegova rec?

zato,jer taj pijanac

22.10.2017 17:59

@ina - je kazao daje ubijena na nasipu i tose vidi potragovimakrvi,hahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.zatose nejavlja.smeh od strucnjaka...

Beyi

22.10.2017 15:43

Teodora kaze da im je Zoran govorio kad su isle u posetu .Jeleninoj mami da poZure jer je bolnica ozracena. Da nije mozda nadrilekarki smetalo da joj snaha tamo odlazi, verovatno negativna energija.Mozda su i na nju vrsili pritisak da majci ne ide u posetu pa su se zato svadjali .cudno mi je da u pola 3 su otisli da trce a da tek kasnije ce majci da odnese rucak..normalan covek ce prvo obici majku koja je izasla iz bolnice, odneti joj rucak pa tek onda ici na trcanje.

Aida

22.10.2017 16:05

Sada sam pregledala citav snimak iz Treceg oka i veoma je interesantno da se kada Zoki prica i zastane iz pozadine cuje Vladimir koji ga nadopunjuje.(kao i dan danas sto radi)Mislila sam da price o astralima poticu od majke,ali na sminku se jasno cuje da je ipak poglavica otac,a stara je tu sporedna uloga,iako se na prvu stice dojam da je ona vodja.Takodjer,njegov fond rijeci za taj uzrast je fascinantan.

Andja

22.10.2017 16:23

Nadam se da je ovo istina a ne samo prazna prica ..Vreme je da svi odgovaraju za svoja nedela ..Bas me interesuje hoce li i dalje da se smeje ?!..

onaj koji zna

22.10.2017 19:49

To je dugo planirano ubistvo, prevejanih losih osoba. porodica je posrnula u mrak. Treba otkriti ko je od njih dvoje uneo u brak mrak. Cini mi se Zorsnova majka i tako je zaradjivala i svi su je slusali. Sinovi su uz pomoc hemijskih pomagala usli i produbili svet mraka. Pevacica je tu upala i nije mogla sama protiv svih. A i ona dosla na dete mrak coveka. Znaci to joj je bilo blisko. Neka popularnost i htenje za normalnim zivotom su je kostali zivota. Nije htela u 21 veku da bude robinja.

Andja

22.10.2017 20:23

Nadam se da ste u oravu i da nije samo prazna prica..