Soraja i Simon
Predrag Dedijer
Soraja i Simon

Predrag Dedijer

Soraja i Simon, Foto: Predrag Dedijer

Naime, „Alo!” je u subotu uveče na nastupu Seke Aleksić uslikao Simona u prisnom zagrljaju sa Sorajom, zbog čega je Milica odlučila da stavi tačku na njihovu vezu.

Kako smo već juče napisali, dok je Dabovićeva, pretpostavljamo, sedela kod kuće, njen dragi se u noćnom klubu nije odvajao od starlete sa kojom ga dovode u vezu. Simon nije skidao pogled sa nje i malo-malo joj je nešto šaputao na uvo, a i ona njemu.

Da im je prijalo što su zajedno pokazivali su osmesi na njihovim licima, a Soraja i Simon su toliko bili usredsređeni jedno na drugo da je mogla i bomba da padne proed njih, ne bi okom trepnuli. 

Soraja i Simon

Predrag Dedijer

Soraja i Simon u provodu, Foto: Predrag Dedijer

Kada smo tada pozvali Simona da bismo saznali kako se proveo sa Sorajom, rekao nam je:

Soraja i Simon

Predrag Dedijer

Soraja i Simon, Foto: Predrag Dedijer

- Soraja i ja smo prijatelji već pet godina, nas niko nije mogao da vidi da razmenjujemo nežnost. Zvali ste i Milicu i napravili ste mi problem. Ona se sad mnogo naljutila. Ja sam je zvao milijardu puta da izađe sa mnom i mojim drugarima, ali ona ne voli to. Desilo se da je naš sto bio pored Sorajinog stola, ona je bila sa svojim, ja sa svojim društvom, i ništa se nije desilo. Nije istina da nisam spavao kod kuće. Milica i ja živimo zajedno, ali imamo dva stana, ja sam spavao u drugom stanu. Ja sad idem u Francusku, ovo je kriminal šta mi radite - kroz smeh je tada rekao Simon, nakon čega se posvađao sa Milicom, a i fizički nasrnuo na nju.

Komentari (4)

Istina

21.02.2017 09:59

"Cedna" Soraja,kad god je uslikaju sa nekim muskarcem to su joj prijatelji,i to sve bogati. I jesu joj prijatelji,daju joj pare onako "prijateljski".

Ana

21.02.2017 10:26

Soraja, Simon?!? Polusvet ... Milice, sta uradi sa sobom devojko? Vrati se kosarci ako mislis da se spases.

jo

21.02.2017 10:42

za sve je potrebno dvoje.

Ana

21.02.2017 14:00

Koga bre,zanimaju ovaj crnogrski polusvet,zasto ne odu u Crnu Goru pa neka tamo guslaju.