Hanka Paldum
Zoran Ilić

 

Njen naslednik je osuđen na dve godine zatvora zato što je pre dve godine automobilom udario tri pešaka, od kojih su dva bila teško povređena.

Da stvar bude gora, Brkić je istog trenutka podvrgnut testu na narkotike, a u krvi mu je konstatovano prisustvo psihoaktivne supstance amfetamin. Hanka, kao i svaka majka, brani sina i smatra da je kazna koju je dobio stroga.

- Teško mi je kao što bi bilo svakoj majci, ali tu emociju držim za sebe. Mnogi moju nesreću zloupotrebljavaju, ali se ne osvrćem na tako nešto. Moj sin je dobro, u jednu ruku, iako ne može biti dobro, zato što je u zatvoru. On je osuđen na dve godine zatvora zbog saobraćajne nezgode koju je počinio. On služi svoju kaznu i, na sreću, nije bio teže povređen. Svi su napravili da je on jedan zločest momak, a osuđen je na tako veliku kaznu samo zato što je sin Hanke Paldum. Mnogi su mi rekli da za to što je počinio nije trebalo ni godinu dana da dobije. Svakom detetu je teret kada mu je roditelj poznat i popularan jer tada presuđuju drugi aršini - kaže Hanka, koja zaboravlja da su zbog nemarnosti njenog sina tri života mogla da budu okončana.

Hanka Paldum

privatna arhiva

Hanka Paldum, Foto: privatna arhiva

Njen naslednik je pod stalnim nadzorom psihijatara zbog ranijeg konzumiranja narkotika.

- Posećujem ga stalno - kaže Hanka, koja nikada u javnosti nije pričala o ovom nemilom događaju, koji je sudski zaključen tek ove godine.
Ona kaže da, pored svega što joj se desilo, želi samo mir u narednoj godini.

- Želim da sve negativno nestane i da se ne ponovi, želim mir i ljubav, da se ljudi dozovu pameti. Svako treba pozitivno da razmišlja i da brine o svojoj duši i biću, pa tek onda o drugima. To je formula dobrog života i svakom ko je poštuje biće lepše i lakše da korača u budućnosti. Ako uzvraćamo na isti način nekim ljudima, onda se sve to nagomila, pa se vrati kao bumerang: dobro duplim dobrom, a loše još lošijim - kaže Hanka.

- Moja duša je dobra i imam pozitivnu energiju, svakom u životu želim bolje nego sebi, pa mi se mnoge stvari vraćaju kao nagrada. Bez obzira na to šta vam se desi, čovek mora da živi i razmišlja kako će dalje. Život je splet mudrosti, dobročinstava i pozivitne energije. To vas profiliše da znate da odaberete ono što ste vi - kaže Paldumova, koja sprema nove pesme, kojima će se predstaviti kako bosanskoj, tako i srpskoj publici.

- Uvek sam birala pesme prema sebi. Kada odašiljete iz svog bića i duše emocije i kada taj spoj izlazi iz vaših usta, onda možete na sceni da budete dugi niz godina - kaže pevačica.

Hanka Paldum

Zoran Ilić

Hanka Paldum, Foto: Zoran Ilić

 

Tugu leči cigaretama

O tome koliko joj teško pada što joj je naslednik u zatvoru dovoljno govore naše paparaco fotografije. Dok je Hanka sve vreme na bini i pred objektivom kamere bila nasmejana, u bekstejdžu je njena zabrinutost došla do izražaja. Hanke je sve vreme palila cigaretu za cigaretom i nije komunicirala ni sa kim.

Komentari (10)

Srbija

05.12.2016 10:59

Ne razumem cemu poklanjanje prostora i vremena ovakvoj osobi? Jeste li vi culi sta je doticna radila Srbima, a vi prenosite njen intervju, mislim stvarno.....

Mika

05.12.2016 11:19

@Srbija - Bravo, delim tvoje misljenje. U Srba je kratko pamcenje. Otkud sad ona i koga ovde interesuje?

zima

05.12.2016 13:26

Mars sa ovih prostora, kome se ti cepis

Milance

05.12.2016 13:50

Dve osobe tesko povredjene od strane narkomana i sta dalje ona ima da prica o svom sinu. Decko je karakter nula. To sto je njen sin nema nikakve veze i neka se ona ne vadi na to, a ono sto je radila Srbima za vreme rata, neka joj Bog sudi.

paun

05.12.2016 14:05

ostavite zenu na miru idioti jedni

PACI

05.12.2016 18:09

@paun - TI SI IDIOT CIM JEDNU OVAKU OSOBU MOZES DA STITIS. MRS!

ana

05.12.2016 14:10

sad je i njen sin zatvoren kao oni Srbi damo mu fali neko kao ona

kiza48

05.12.2016 16:53

Ni Hanka ni novinar nas ne obavestavaju kako su prosli pesaci sa pesackog prelaza. Koliko meseci su bolovali i kakve su im posledice ostale. Nemate osecaj za bolove povredjenih a imate za bahatog vozaca koji je povredio ljude. Bolovi povredjenih i njihov jauk ne mogu da se plate zatvorom od 2 godine. Ko je bio nekad povredjen me razume.

momazver

05.12.2016 19:48

LAŽ.Ne zna ona ba tako smisleno pričat!

sve

06.12.2016 00:28

...I nije zavrsio fakultet jer su ga mrzeli profesori.