Halid Muslimović
Alo!/Rajko Ristić
Halid Muslimović

Alo!/Rajko Ristić

Halid Muslimović, Foto: Rajko Ristić

Halid Muslimović je u četvrtak uveče u Surčinskoj ulici u Beogradu kolima udario maloletnu M. P (17) koja je tom prilikom zadobila potres mozga.

Kako Alo! saznaje protiv Muslimovića je odbačena krivična prijava kojom se teretio za ugrožavanje bezbedednosti saobraćaja.

 

Njemu je vraćen pasoš koji je bio garancija da neće napustiti zemlju.

"U ovom slučaju primenjenu je načelo oportuniteta kojim je Muslimović izbegao suđenje i platio traženu novčanu kaznu koju je odredilo tužilaštvo. On je odmah platio traženu sumu i time je ceo proces zaključen - rekao je za Alo! izvor iz tužilaštva.

Komentari (4)

NN

20.02.2017 12:40

Pa naravno da je udario devojcicu neko koji ima 25000 din mesecno platu,onda bi sud odredio 30 dana zatvor a za kaznu i kaznene poene necu ni da pricam..

kokan

20.02.2017 15:30

Ala ste ga kaznili, svaka vam cast. To je za njega kao da je platio turu pica. Svrha kazne je da kaznjeni osetti kaznu, pokaje se i cvrsto obeca sebi da to ne sme vise nikada u zivotu da mu se desi.

Moje cutanje skupo kosta

20.02.2017 17:01

POZNAT LIK PA JE I KAZNA MALA. NEKI ANONIMUS BI ZAVRSIO U ZATVORU.

brat ljubo duhovnik

20.02.2017 17:38

a sta hocete bitange,da streljaju coveka, dušu da mu uzmu,sto se ne bunite zbog onog olosa mitrovicevog naslednika ? desilo se čoveku i sta sad ,mozda je i ta balavica kriva,jer danas idu putem i gledaju u prokleti mobilni ili drze ono djavolje djubre i u ušima slušajući otrov za mozak ,ne gledaju kuda idu. trebao te pare dati njoj lično i zbogom. proklete bitange,ostavite se zluradih komentara!