Luna i Sloba
Screenshoot Youtube
Luna i Sloba

Screenshoot Youtube

Luna i Sloba, Foto: Screenshoot Youtube

Oni su se u jednom trenutku dotakli i Kristine Kockar.

Sloba je rekao kako jedino Kija može da mu zameri prevaru koju je načinio i da je jedino njoj upropastio život, ali ne i Luni.

Pevača je zanimalo i šta su blogerka i stjuardesa pričale pre nekoliko večeri.

- Šta si ti korisno dobila iz tog razgovora? Jesi nešto saznala? - ljutito je upitao Radanović svoju devojku.

- Ja ne, ali ona (Kija) jeste! Želela sam da vidi da nije sve toliko crno. Ja nisam došla sa njom da pričam o tebi! Pričali smo o Andriji, o svemu... i onda je ona počela da priča o tebi. Videla sam da joj znači to i počela sam da joj pričam o svemu između mene i tebe. Šta se desilo, kakav si stav imao pre naše veze... - govorila je Luna pevaču.

- Ti si njoj pričala o tvom i mom odnosu, a ona tebi o mom i njenom?! I sada ćeš da mi kažeš da je njoj to odgovaralo i da je tebi odgovaralo to da slušaš? Pa to možete da folirate nekog drugog. To je teška glupost - izjavio je Radanović.

U nastavku razgovora koji su vodili u dvorištu, Sloba je govorio Luni kako je iskreno voli, međutim, Đoganijeva je iznela svoj zaključak nakon ovih Radanovićevih reči.

- Ako ti misliš da sam ja folirant, ako to hoćeš da mi kažeš sve vreme, onda ti mene nisi dobro upoznao! Ja nisam naivna, evo priznajem! Šta ti hočeš da kažeš, da mi ne budemo više zajedno? Ajde, izgovori više! Dva sata pričamo! - rekla je Luna.

Iako je to želela, nije došlo do raskida njihove veze, a u prilog tome govore i poljupci koji su se dogodili na kraju razgovora. 

 

Tagovi

Komentari (10)

Milano

26.04.2018 06:41

Ona je NAMAZANA SVIM BOJAMA! LJUNJARA JE PROŠLA SITO I REŠETO! Sve ovo glumi! Kad izadju ONA ĆE NJEGA DA ŠUTNE! Kiji je možda teško BLIZINA JE TO, SVEŽE i sve GLEDA ali NIKAD se ona ne BI POMIRILA S NJIM.

Nevena

26.04.2018 09:34

@Milano - Kija ne treba da se pomiri sa njim ali zeli normalno da razgovara i analizira uzrok njegove prevare. Ali sta ce joj to? Muci svoje srce. Mene je jedna ljubav, ostavila bez razloga, pre mnogo godina pa mi nije svejedno kad se setim. Nema gumice koja bi izbrisala uspomene.

nada

26.04.2018 07:03

Dva foliranta koja nam prodaju muda za bubrege !!!!!!!!!!!! Ona se uhvatila njega zato sto je niko nece , a on zbog nagrade i eventualne karijere - hahahahahaha. Kija mora okrenuti novu stranicu zivota !

Mika

26.04.2018 07:19

I sad ce svaki dan da se pitaju da li da raskinu.

ss

26.04.2018 09:55

@Mika - Ala ova Luna laže!!! Debeli je očaran jahačicom, jedino to ih drži!!! Moram reći, cig...ka posla!!!

Slava Bogu

26.04.2018 08:37

Oni su stvarno sramota za sve poštene mame, za svu poštenu mladost, za sve poštene muževe koji znaju da cene svoje bračne drugive, sramota sve nolesne dece... svi vi koji glasate za njih pogledajte u svoju decu u svoje muževe u svoje majke I očeve... Dali bi još uvek glasali za ljubav po svaku cenu???

Sofija

26.04.2018 08:44

Ne kazem da je Kija cvece Ali Luna devojka je celu situaciju i razgovor okrenula u svoju korist jer stalno trazi dokaz da je ona ta voljena. Sada se svet vrti oko nje i ona je celu ovu situaciju sa Kijom izazvala, sada je Kija najveci folirant. Luna «je mlada ona je naivna» . Sto rece Maca a znala si da se j.. i znas da je ozenjen. Kucka digla rep.

Una

26.04.2018 13:49

@Sofija - Videce da li je voljena kada izadju iz ovog pakla. I kada Sultan Sloba legne u krevet u njenom stanu i ne izlazi iz stana 30 dana. A Luna i Anabela moraju sve da mu obezbede.

Bla bla

26.04.2018 11:12

Eee jadni ovi ljudi koji veruju Kiji,tugaaa

Mensista

27.04.2018 05:21

Nebitno je da li ce on raskinuti sa Lunom ili ne.. Sustina je da on ne moze i ne treba da se vrati prvoj , da bi ona njega psihicki maltretira a njegove najblize ponizavala. Njij treba lecenje, pod hitno !