Milan Gurović
Aleksandar Dimitrijević
Milan Gurović

Aleksandar Dimitrijević

Milan Gurović, Foto: Aleksandar Dimitrijević

Trofej brani ekipa Mega Leksa, koja je prošle godine u polufinalu savladala Crvenu zvezdu, a zatim i Partizan u borbi za prvo mesto.

Nekadašnji košarkaš beogradskih rivala Milan Gurović mišljenja je da su crno-beli blagi favoriti, ali i da postoji ekipa koja ponovo vreba svoju šansu.

Dražen Dalipagić

Marko Metlaš

Dražen Dalipagić, Foto: Marko Metlaš

- Svi pičaju o Crvenoj zvezdi i Partizanu. Mislim da Mega Leks mnogima tu može da pomrsi račune. Zvezda je oslabljena neigranjem pojedinih bitnih košarkaša. Crveno-beli nisu ogromni favoriti. Partizan je vrlo motivisan. Ako u eventualnom finalu budemo gledali večiti derbi, smatram da Partizan ima blagu prednost. Bivše krilo reprezentacije Jugoslavije Dražen Dalipagić, koji je obeležio sedamdesete i osamdesete godine prošlog veka, takođe je nosio dres večitih. Ipak, on blagu prednost daje timu sa Malog Kalemegdana.

Američki okršaj: Duel Hečera i Voltersa

A. Vučić

Američki okršaj: Duel Hečera i Voltersa, Foto: A. Vučić

- Svima je jasno je Crvena zvezda favorit, ali iznenađenja su uvek moguća i nadamo se da će ih biti. Uprkos željama, crveno-beli i Partizan su glavni kandidati za prvo mesto. Mislim da će Mega Leks teško ponoviti uspeh od prošle godine - zaključio je Dalipagić.

Kup Radivoja Koraća

ALO!

Kup Radivoja Koraća, Foto: ALO!