Gugl Bugarima greškom čestitao Dan žena
Printscreen
Gugl Bugarima greškom čestitao Dan žena

Printscreen

Gugl Bugarima greškom čestitao Dan žena, Foto: Printscreen

Gugl je danas na bugarskom domenu umesto Dana oslobođenja od Turske, Bugarima čestitao - Međunarodni dan žena!

Naime, umesto da kada mišem zastanu na bugarskoj zastavi, te da vide da je ona postavljena zbog ovog praznika, naše komšije imale su danas čudno iznenađenje.

Gugl je kasnije ispravio grešku i napisao "Srećan dan nezavisnosti Bugarske".

Inače, Bugarska danas obilježava 140 godina oslobođenja od Turske, a centralna proslava bila je na brdu Šipka.

Komentari (2)

Цицка

04.03.2018 07:02

Гугл размишља тачно онако како треба али изгледа да ни Гугл није независан .Бугари мисле да су независни а нису . Ево примера , ЕУ или НАТО или било који Савез жели да зарати против неке државе а Бугарима се тако нешто не свиђа како мисле да избегну тако нешто ?. Исто као што су све чланице НАТОа зависне , довољно је да један мисли погрешно (без СБ) ,као што су мислили 1999.године, и све чланице су у криминалу а ради се о криминалном бомбрадовању од 4 марта до 10 јуна 1999.год.

Цицка

04.03.2018 07:07

Бежећи једни од других стварају глупе савезе тако да са тим и таквим савезима може свака будала да управља и они који и помисле да нешто не треба да се уради по савету некакве будале и скупа будала или скупа подплаћених људи немају куд . Никакав Савез ни једној одговорној држави која стоји иза својих поступака и спремна је да одговара пред било каквим судом није потребан , изгледа да је у томе цака овог накарадног света , у Савезима . Зато Европа треба свој простор да прогласи незваисном те