Mladen Grujičić
Srna
Mladen Grujičić

Srna

Mladen Grujičić, Foto: Srna

Ovu tradicionalnu manifestaciju organizuju Kongres i predsednik SAD svakog prvog četvrtka u februaru i naredni je na programu 2. februara 2017. godine.

Grujičić je rekao banjalučkim medijima da je pre nekoliko dana dobio poziv da prisustvuje molitvenom doručku i da mu je čast što je pozvan na taj događaj.

"Nadam se da će to biti prilika za ostvarivanje kontakata sa nekim značajnim ličnostima i pokušaću da ostvarim nešto korisno za građane Srebrenice", rekao je Grujičić.

Ovom prestižnom događaju u američkoj prestonici svake godine prisustvuje oko 3.000 zvanica, iz skoro svih zemalja sveta.

Komentari (3)

Paja

01.12.2016 13:08

E, svasta. Nije on pozvan zato sto je Mladen Grujicic, nego zato sto je nacelnik opstine Srebrenica. Zna se sta je bilo u Srebrenici i mi Srbi ne treba zbog toga da se ponosimo, nego da se pokrijemo usima. Ako Grujicic stvarno misli da je pozvan zbog samog sebe onda je on za cike u belom. Inace, da se u Srebrenici nije desilo to sto se desilo, nikada Tramp ili neki drugi predsednik SAD ne bi zvao nikoga iz tog mesta na molitveni dorucak, ma koje on bio nacionalnosti.

mosa parezanin

01.12.2016 17:51

@Paja - Nebi se sa vama g.Paja slozio.Predsednik Amerike prati smjene politicara i predsednika opstina u RS pa posto je dosao novi pobjednik pa red je da trkne na sastanak tj. molitveni dorucak.

Angela

01.12.2016 20:06

@Paja - @Paja: O, ja! Stvarno! Mi znamo sta se desilo u Srebrenici, za razliku od tebe, pa posto Tramp nije pozavao "Majke Srebrenice" ili neke druge predstavnike muslimana, Jasno je dao na znanje na cijoj je strani! Tram zna istinu, za razliku od tebe, ili ko vec jesi? Zavrsila se era Klintonovih, hvala Bogu, i njihova podrska muslimanima u bosni. Pocinje nova era u Svetu, i konacno bolja vremena za nas stradalni narod. Ziveo Tramp!