Minut ćutanja u Novom Sadu, "grobari se ne obaziru"
Printscreen: Youtube
Minut ćutanja u Novom Sadu,

Printscreen: Youtube

Minut ćutanja u Novom Sadu, "grobari se ne obaziru", Foto: Printscreen: Youtube

Iako je bilo očigledno da se igrači obe ekipe dugo spremaju za minut ćutanja kako bi se odala pošta tragično nastradalim u avionskoj nesreći, pojedini navijači Partizana za to nisu marili, već su urlali i skakali kao da se ništa nije dogodilo, prenosi "Telegraf".

Na snimku se vidi kao da "grobari" nisu primetili da je minut ćutanja u toku i tek su se utišali kada je završeno odavanje pošte. No, to ne bi trebalo da bude nikakvo opravdanje pojedinim navijačima koji su smešteni na delu tribine za gostujuće pristalice.

Za crno-bele igraju dvojica Brazilaca, Leonardo i Everton, koji su pogođenost tragedijom pokazali još u utorak na društvenim mrežama. Možemo zamisliti kako su se njih dvojica posle toga osećali.

Detalj pre početka utakmice u Novom Sadu možete pogledati od 30. sekunde priloženog snimka.

 

Komentari (2)

Чачанин

30.11.2016 20:47

Шта рећи а не заплакати, колико ми поштујемо друге толико и они поштују нас...

DENDA

30.11.2016 21:13

@Чачанин - Pošto sam bio na južnoj tribini mogu da opravdam braću grobare koji su bili na tribini. Iskreno ja lično sam tek sad saznao da je bio minut ćutanja, niko na tribini nije primetio da se održavao minut ćutanja, da smo znali, normalno da bismo ućutali. Na južnu tribinu dolazi da se podrži tim, a ne da se prate dešavanja na terenu. Za gledanje postoje istok i zapad, kao i tv kod kuće!