juniori Partizana
Alo!
juniori Partizana

Alo!

juniori Partizana, Foto: Alo!

Tim iz Humske ostvario je svih šest pobeda. Ovim rezultatom je potvrđeno da se u mlađim katagorijama crno-belih radi veoma kvalitetno, a u prilog toj tvrdnji ide i podatak da je titulu najboljeg igrača turnira dobio Stevan Karapandžić.

Crno-beče je u Španiji predvodio trener Dragoljub Avramović uz pomoć Dušana Karavasovića i Alekse Rusoa.

juniori Partizana

Alo!

juniori Partizana, Foto: Alo!

- Odigrali smo odličan turnir u sklopu priprema za završnicu kadetske lige. Kako je turnir tekao igrali smo sve bolje i bolje, kako bismo na kraju bili prvi. Zadovoljan sam igrom cele ekipe i verujem da smo pokazali takmičarski duh - rekao je Lazar Stefanović, jedan od najboljih igrača Partizana i standradni reprezentativac Srbije i dodao:

- Pored odlično odigranog turnira i osvojenog prvog mesta, ovo je bilo jedinstveno iskustvo za sve nas kao ekipu. Odlazak u Španiju ću pamtiti po osvojenom prvom mestu i lepom druženju.

Tim iz Humske je na ovom turniru nastupao u sledećem sastavu: Lazar Stefanović, Aleksa Skoko, Branislav Sužnjev, Marko Sretenović, Đuro Dautović, Luka Novaković, Stevan Karapandžić, Aleksandar Veljković, Risto Dangubić, Dusan Tanasković i Marko Brekić.