Čeka kraj istrage:  Gvozdenović
Predrag Vujanac
Čeka kraj istrage:  Gvozdenović

Predrag Vujanac

Čeka kraj istrage: Gvozdenović, Foto: Predrag Vujanac

Tu informaciju, pozivajući se na svoja saznanja, prenosi portal „Kolubarske”, objašnjavajući da je dr Gvozdenović „dok se događaj ne dokaže” zabranio pokretanje disciplinskog postupka protiv N. I., zaposlenog u Odeljenju za razvoj Gradske uprave, člana SDPS-a Rasima Ljajića sa koalicione liste SNS-a u Valjevu, koji od tog dana ne dolazi na posao.

Gradska uprava je prethodno, kako je „Alo!” već pisao, od policije zatražila kompletan izveštaj o incidentu, kako bi protiv N. I. mogla da pokrene zakonsku proceduru. Policija je uzela snimak sigurnosnih kamera sa zgrade Skupštine u centru Valjeva, kao i izjave dečaka, njegovih roditelja i očevidaca, pa je protiv N. I. pokrenula istragu.

Komentari (9)

JetSet

02.08.2016 07:48

"dok se slučaj ne ispita:::" sram ga bilo!!!! Šta god da je dečak uradio NIJE SMEO da ga šamara i tačka! Nego partijski štiti koalicionog?

Pera

02.08.2016 07:53

Izmišljena funkcija gradonačelnika u ovoj srpskoj prćiji (nema Valjevo dve SO)... Izmišljen gradonačelnik bez porodice, zato i odobrava šamaranje dece, možda će odobriti i šamaranje žena... Treba da se bavi naukom, jer svi koji nisu imali decu su doprineli društvu kroz istraživanje, pronalaske... Tuga...

Pedja

02.08.2016 09:09

Ne razumem, da li to znaci da je jedan gradonacelnik jaci od policije, sudstva, drzave... Da li to znaci da ako ja poznajem gradonacelnika i moj je prijatelj mogu da se izivljavam i radim sta hocu, izbegavam kazne i jaci sam od drzave??? Zemljo Srbijo. Smena gradonacelnika.

Valjevka

02.08.2016 11:05

Slobodan Gvozdenovic? To je za neupucene,isti onaj 'doktor''protiv koga je podignuta optuznica jos 2009god,zbog osnovane sumnje da je zbog nemarnosti na duznosti 2007god,porodio zenu carskim rezom,posle punih 6h cekanja,iako je bilo urgentno,jer je postojala ''patnja ploda''..doticni je jos uvek na slobodi,(iako dokazi govore suprotno),izbegava i ne dolazi na sudjenja(opravdavajuci to,stranackom zauzetoscu?!),i kao takav,jos izabran za gradonacelnika Valjeva?! Sramota za Valjevo!!!!!

Valjevka

02.08.2016 11:49

P.s. Valjevo i Valjevci,su oduvek imali postovanja prema Romima,i njihovim muzicarima..Starija populacija jos se seca cuvenog ''Fandje''i njegovih ''svirki na bubnjevima'',prelepe Jele,i njenog jos lepseg glasa sa Baira,itd..itd..uvek su postojali muzicari Romi,ispred opstine,za vreme svadbi i praznika,i nikada nikome nisu smetali,naprotiv...Romskom decaku koji je svirao na veliki praznik Svetog Prokopija 21 jula,na ''poklon''samar,a Sirijcima,Avganistancima,itd ..''''pogaca i so''.JADONACELNICE

dragan

02.08.2016 12:00

tipican primer bezakonja u valjevu.... sluzbenik gradske uprave sa svojim rukama nanese fizicke povrede detetu romske nacionalsnosti.......uz vredjane na nacionalnoj ,rasnoj osnovi....i tuzilastvo to ima da tretira kao prekrsaj ili ce doneti resenje kako u postupcima tog coveka nema elemenata krivicnog dela..a sve snimile kamere..au..pa mi zivimo u dzungli.

seljak

02.08.2016 12:40

ako hoces da bijes rrome udri cedu cergara ostavi jadnu decu na miru,,dzabe pisem al ajd,

nesho

02.08.2016 19:01

Gde ste botovi,spavate ili niste dobili sendviče,a posao ćete dobiti...