Rada Radenović
Vesna Lalić
Rada Radenović

Vesna Lalić

Rada Radenović, Foto: Vesna Lalić

Kako je najavljeno, od srede uveče, pa svake naredne, poznato TV lice vodiće noćni program Televizije „Pink” pod nazivom „Rada sam”.
Ona ističe da je srećna što se posle ovolike pauze posvetila poslovnim obavezama i da sa nestrpljenjem iščekuje trenutak kada će stati ispred kamere. Ona će javne ličnosti voditi kroz nekoliko soba i istovremeno sa njima pričati o različitim životnim situacijama.

- Projekat je veoma dobro osmišljen i napravljen. Do sada publika to nije imala prilike da vidi na televiziji, jer je naš format. Poznate ličnosti vodiću kroz stan, krenućemo od sobe gde je samo trosed, pa preko šanka do spavaće sobe. Iskrena da budem, obaraću šarmom brojne goste kako bih dobila što bolje informacije. Ukoliko im se desi da se onesveste od brojnih pitanja ili situacija, neću biti u prilici da im pomognem jer ne znam da pružim prvu pomoć - kroz smeh kaže Rada za „Alo!”.

- Moji gosti biće oduševljeni šouom jer mnogo toga ne očekuju. Zanimljiva je činjenica da učesnici šou-programa neće smeti da preskaču pitanja, već će morati da odgovaraju na svako, kako bi mogli da pređu u drugi deo prostorije, koja se mnogo razlikuje od prethodne - objašnjava Rada. 

Komentari (4)

momazver

13.02.2017 07:39

...Jel crnogorske bizMismene..?

Novosadjanka

13.02.2017 11:12

@momazver - Sa čim ćeš nas osvojiti,sa ovom jevtinom haljinom,kožnom jaknom i jevtinim sandalama.Pogledajte kako se samo obukla,gde ide kožna jakna i sandale,a tek haljina sa ordinarnim kaišem,to mogu da se oblače samo ove iz beogradskog pašaluka,strašno,neukusno...

momazver

14.02.2017 08:13

@momazver - Draga moja novosadjanko,nemaš ti pojma o MUŠKOM ukusu i koliko je ta garderoba na njoj modno - PRAKTIČNA...sa sve jaknom...koju prostreš ..hm..pod ono malo što te interesuje,a ovo ostalo ,ne treba ni da duneš-odmah se podigne..i penjanje na brežuljak može da počne...ODMA'.I TO ti je sva mudrost MUŠKOG pogleda/ne gay/, na žensku modu! Inače, naravno, za sve ostalo vas - foliramo.Jedino oni koji *ne mogu*, nešto se kao pale na modu.

Ana

14.02.2017 05:30

Koja se devojka Srpkinja iz Srbije osrecima sa Crnogorcima ?: Jovana, Ema,Ksenija ,Rada,Dragana...