Izgoreo kamion na auto-putu kod Krnjeva
Tanjug/Rade Prelić 01-09-2016
Izgoreo kamion na auto-putu kod Krnjeva

Tanjug/Rade Prelić 01-09-2016

Izgoreo kamion na auto-putu kod Krnjeva, Foto: Tanjug/Rade Prelić

Kako javlja Tanjugov izveštac s lica mesta, posle skoro jednočasovne obustave, zbog požara i intervencije vatrogasaca, saobraćaj od Velike Plane prema Beogradu je krenuo, ali se odvija usporeno.

Vozača kamiona je u svesnom stanju i zbrinula ga je medicinska ekipa Hitne pomoć iz Velike Plane, javlja Tanjugov izveštac sa lica mesta.

Zapaljeni kamion, iz kojeg se izdizao gusti, crni dim i veliki plamen, ugasile su efikasnom intervencijom vatrogasne jedinice.

Izgoreo kamion na auto-putu kod Krnjeva

Tanjug/Rade Prelić 01-09-2016

Saobraćaj bio obustavljen na sat vremena, Foto: Tanjug/Rade Prelić

Prema navodima očevidaca, kamion je prevozio obuću iz Turske.

Na auto putu Niš - Beograd, ka Beogradu u blizini sela Krnjevo večeras je normalizovam saobraćaj posle više od tri sata zastoja zbog kamiona koji se zapalio.

Uspostavljen je normalan saobraćaj u blizini naplatne stanice Velika Plana, u ataru sela Krnjevo, saopštilo je Javno preduzeće Putevi Srbije.

 

Komentari (3)

vladimir

31.08.2016 23:45

Pa ovi neznaju da gase pozar da li vidite vi ovo , strasno !!!!!

MILAN

01.09.2016 10:19

@vladimir - Ti prvo nauci pravopis,pa onda kritikuj!Muka mi je od vas sto tako iznosite svoje stavove,a ne potrudite se cak da ih pravilno napisete!Sramota!Drugo,raspitajte se malo u kakvim uslovima rade ovi momci u vatrogasnoj jedinici,krpe pomocu stapa i kanapa i rizikuju svoje zivote da bi takvi kao vi dali sebi za pravo da kritikuju!Sram vas bilo!Plana nije Beograd,uslovi i sredstva kojima raspolazu stari su preko 40 godina,a oni,kao i vecina vatrogasnih jedinica u manjim mestima,rade najbolje sto mogu!

Aleksandar

01.09.2016 01:55

Kakav normalan saobracaj pa dal su oni normalni kolona duga 20km u sve tri trake(i zaustavnoj).Niko ljude nije obavestio da ulaze u totalni kolaps nigde milicije.Lancani sudari itd...