Gordana Džehverović
printscreen
Gordana Džehverović

printscreen

Gordana Džehverović, Foto: printscreen

Ukućanka je u potpunosti zaboravila na kamere, pa je "oplela" po ćerki, kojoj nimalo nije bilo svejedno što joj mama sve iznosi u javnost.

Gordana Džehverović svakodnevno upućuje niz kritika svojoj ćerki Teodori Džehverović, a ni danas žestoka rasprava nije mogla da se preskoči.

Teodora je u par navrata pokušala da odgovori svoju majku da daje bilo kakve komentare na račun zadrugara koji su u toku dana čitali osmomartovske čestitke.

Gordanu je to dovelo do ludila, pa joj je sasula u lice sve ono što je u Beloj kući dugo skrivala, a tajne koje su one želele da sačuvaju ugledale su svetlost dana.

- Ti, da vodiš računa o svom ponašanju što su te prozvali! Znači, prvo, za ono piće si me dovela do ludila! Ja te molim pošto si me sada toliko iznervirala za stolom i praviš da ljudi gledaju moju svađu, da vodiš računa kako se ponašaš! Je l' sam te tako vaspitala? Nemoj da zaboraviš nikad onog dečka kog si ostavila, a koji me je zvao da ja raskidam sa njim! On je meni plakao, ja sam raskidala i radila ono što sam pre 35 godina! Je l' sam te tako vaspitala? Ti mene ne možeš da prekidaš, ja tebe mogu, ja sam te rodila! I ti da se baviš javnim poslom? Je l' se je*ete? Rekla si da nećeš da se je*eš! Uhvatila sam te u laži dva puta! - vikala je Gordana.

 

 

Komentari (3)

dd

09.03.2018 10:18

Ova žena stvarno ima problema sa decom! Šta joj sve ćerka radi, svi znamo, o sinovljevoj aferi sa maloletnom učenicom se pisalo i pričalo i dok se nije znalo za sestru i sada majku! A njoj je najvažniji Kijin brak! I da se dere! A taj glas, bože sačuvaj!

sale

09.03.2018 12:11

Ovaj covek i ova zena nose ovaj rialiti i zato su dobro placeni evo Goca otkriva neke tajne a vi gledaoci glasajte i glasajte.

Mirka

09.03.2018 12:14

E Goco ne vaspitavaju se deca u rijalitiju, obe ste proste da nema dalje, a Teodora ako nastavi da bude agresivna i histericna nema nista od nje.