Teodora Džehverović
Printscreen
Anđelo i Teodora

print screen

Anđelo i Teodora, Foto: print screen

Majka Ljilja i stric Peđa složili su se da je Anđelo previše dugo učauren sa Teodorom i jasno mu stavili do znanja da svoju vezu treba da shvati kao zezanje, ali da je krajnje vreme da istakne i pokaže sebe, da učestvuje u „Zadruzi‟, a ne u emisiji „48 sati svadba‟, aludirajući na činjenicu da u rijaliti nije ušao da se oženi, već da promoviše ono što poseduje.

-Ti si otišao da se zezaš! Radi na sebi, da ti bude dobro. Pokaži sebe kakav jesi i nemoj da dozvoljavaš nikakve pritiske! Sve je lepo, zezajte se, družite se, ali nema ispiranja mozga! Ti si drugačije vaspitan, drugačije su drugi i ćao! Ništa, mi nemamo nikakvih zamerki, samo da se družiš i da se smeješ. Vidiš koliko te ljudi vole tu. Sve može, i devojke i sve... Pričaj o Kopaoniku, o Svetom Stefanu, o letovanjima, sve... Imaš tema koliko hoćeš! O Kanu, Nici, doživljajima... Pričaš o mačkama, da li si normalan?! E, moj ti! Video si pola sveta! - rekla mu je majka Ljilja isprovocirana temama koje njen sin svakodnevno vodi sa „svekrvom‟ Gordanom.

Gordana Džehverović

Printscreen

Gordana Džehverović, Foto: Printscreen

- Nisi otišao u 48 sati svadbu, nego u „Zadrugu‟ da se zezaš. Je l' ti jasno? - rekao mu je stric, a onda je u kući nastao haos.

Gordana i Teodora urlale su kroz celu kuću.

Teodora Dzehverović

Alo/Ana Paunković

Teodora Dzehverović, Foto: Alo!/Ana Paunković

- Nemoj mi Goco! Ku*ac Goco! Sad će da vidi! Ja ga titram tu sedam dana! Je*ote, nije joj bio dosta jedan poziv, drugi poziv, treći poziv, pa sad će da me je*e?! Neće da me je*e! Evo joj ga ku*ac! E, sad će da vidi kako je kad se meša! Preko svega sam prešla, bre, Teodora. Sad je kraj, evo sad kažem između vas je kraj! Pa, ne mogu više da trpim. Ćuti ko pi*ka i povlađuje im! Završila si sa njim. Sad ti ja kažem da više nećeš biti sa takvom osobom - besnela je Goca.

Iako su ukućani stali na stranu šokiranog Anđela, i objašnjavali Džehverovićkama da maneken nije kriv, te da njegovi ništa ružno nisu rekli, Teodora je spojila svoj krevet sa majčinim i nije želela da progovori sa svojim dečkom.

Komentari (3)

nsss

23.01.2018 18:53

pa gospođa mama je i ušla u Zadrugu da rasturi tu vezu i da je vrati bogatom dečku, kod koga je , inače, cela njena porodica živela, besplatno!

Kiseli kupus

23.01.2018 20:36

@nsss - Taj bogati nije spao na Teodoru. Ona mu je bila avantura s jahte. Dečko je bio sa pola hrvatske estrade. Sad je s Rozgom. Žalosno je kad je rođena keva makro, kao i kod Bukve, ali valjda su to sponzoruše mame.

Zanka

23.01.2018 22:50

Sada je pokazala svoje pravo lice i svoju " kulturu ". Sta je umislila da je ? Devojko, niko si i nista. Ispravka, ti si pevacica u pokusaju. Andjelo se samo obrukao sa tobom.